7 Ноември, 2014 15:28 1 062 0

Вежди Рашидов ще обяви екипа си след седмица

  • министерството на културата-
  • вежди рашидов-
  • мартин иванов-
  • бвп-
  • 1%

Новият стар министър ще се бори за 1% от БВП за култура, както настоаваше и служебният му предшественик Мартин Иванов

Вежди Рашидов ще обяви екипа си след седмица - 1
Снимка: БТА

Министърът на културата Вежди Рашидов ще настоява 1 процент от брутния вътрешен продукт да отива за култура - нещо, което декларира и предшественикът му доц. д-р Мартин Иванов, когато заемаше поста, но не му достигна време да се пребори.

Ще отстояваме това, което предложи служебният министър Мартин Иванов, каза днес Рашидов при приемането на поста от своя колега в Министерството на културата.

Новият стар министър каза, че ще му е нужна една седмица, за да състави екипа си. Тогава ще даде пресконференция, на която ще обяви най-спешните приоритети в работата на ведомството и ще обяви в какво състояние го е заварил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА