Last news in Fakti

18 Юли, 2015 01:15 1 872 0

„Игра на тронове“ получи 24 номинации за „Еми“

  • игра на тронове-
  • еми-
  • сериал-
  • номинации-
  • награди-
  • къща от карти

Наградите ще бъдат връчени през месец септември в Лос Анджелис

„Игра на тронове“ получи 24 номинации за „Еми“ - 1
Снимка: БТА/ AP

Сериалът „Игра на тронове“ получи 24 номинации за тазгодишните награди „Еми“, съобщи „Гардиън“.

Най-престижните телевизионни награди в света, еквивалент на „Оскар“-ите за филми и „Грами“ за музика, ще бъдат връчени на 20 септември тази година в Лос Анджелис.

Лентата, базирана на епоса на Джордж Мартин „Песен за огън и лед“, получи пет номинации повече от миналата година. През тази феновете на сериала изгледаха пети сезон, докато първият епизод на шести сезон ще излезе през април 2016 година.

С 19 номинации в тази класация е „Американска история на ужасите“. С по 11 са сериалите „Къща от карти“, „Момчетата от Медисън авеню“ и „Transparent“.

В 67-ото издание на наградите „Еми“ за ценните призове ще се състезават телевизионни продукции, създадени между 1 юни 2014 и 31 май 2015 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА