Last news in Fakti

28 Юли, 2015 01:15 1 538 1

Том Круз не иска компютърни ефекти в новия "Топ Гън"

  • том круз-
  • ефекти-
  • топ гън

Той ще се снима във филма, ако самолетите в него са реални

Том Круз не иска компютърни ефекти в новия "Топ Гън" - 1
Снимка: БТА/АP

Холивудският актьор Том Круз заяви, че е готов да играе във втората част на култовия филм „Топ Гън“, но само ако лентата е максимално изчистена от компютърни и CGI ефекти, съобщи „Гардиън“.

Круз говори по време на рекламната кампания на последния си филм „Мисията невъзможна: Престъпна нация“.

„Ако с екипа на филма успеем да постигнем споразумение, за мен ще е удоволствие да се снимам отново. Бих искал да летя с тези самолети отново. Те обаче трябва да са реални, а не направени с компютър. Още от сега казвам, че не искам никакви ефекти, що се отнася до самолетите. Ако ние успеем да постигнем някакво споразумение и Департаментът по отбраната ни разреши да го направим, ще бъде страшно забавно отново да снимам този филм.“, заяви Круз.

Вече е ясно, че историята в „Топ Гън 2“ ще се върти около сблъсъка на класическите изтребители и безпилотните дронове. Сценарият е написан от Джъстин Маркс. Вече има информации, че Круз настоява британският принц Хари също да има участие в лентата.

Първата част на „Топ Гън“, която излезе през 1986 г. превърна Том Круз в една от най-големите звезди на филмовото изкуство. Филмът на Тони Скот отчете приходи от $ 356 млн., което го превърна в най-касовата лента за годината.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гън

    0 0 Отговор
    Сетила се Мара. На 65 г. може и истински ракети "Огневая" да иска.