4 Август, 2015 07:45 1 961 0

Бестселър на Аби Глайнс идва на българския пазар

  • бестселър-
  • книга-
  • роман-
  • егмонт-
  • твърде далеч: пропадане-
  • аби глайнс

Аби Глайнс е автор на бестселъри и отдаден любител на книгите

Романът „Твърде далеч: Пропадане“, първи от поредицата „Розмари Бийч“ от Аби Глайнс, ще бъде издаден и на български.

Книгата ще излезе под логото „Уо“ на издателство „Егмонт“ на 8 август в хартиен и електронен формат. 

Бестселър на USA Today, New York Times и Wall Street Journal, тя ще увлече читателите в история, изпълнена с романтика, тайни и вълнуващи обрати.

Книгата

Последното нещо, което Блеър Уин иска, е да се премести да живее с новото семейство на баща си в Розмари Бийч, Флорида. Но няма избор. Майка й е починала след продължителна болест, оставяйки след себе си куп дългове и никаква възможност за Блеър да запази малката им ферма в Алабама.

Пристигайки в богатия курортен град с джип и пистолет под седалката си, Блеър знае, че никога няма да се впише там. Още по-разочарована е да открие, че баща й е заминал за Париж, оставяйки я с новия й доведен брат, Ръш Финли. Циничен, надменен и безпардонен, син на прочуто рок величие, той е толкова разглезен, колкото и чаровен, и веднага влиза под кожата на Блеър.

Но докато лятото минава, Блеър започва да гледа на Ръш в нова светлина и си дава сметка, че привличането помежду им стига твърде далеч...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА