Last news in Fakti

6 Октомври, 2015 01:30 1 366 1

Даниел Крейг: Защо жена да не изиграе агент 007

  • даниел крейг-
  • жена-
  • агент 007

Според него най-важното е следващият актьор да пасва на ролята

Британският актьор Даниел Крейг заяви, че не би имал нищо против следващият актьор, който играе агент 007 да бъде жена, съобщи “Дейли Стар“.

Съвсем скоро на екран излиза новият филм за Джеймс Бонд „Спектър“. В него Крейг ще изиграе за 4-ти път ролята на тайния агент.  Според много специалисти обаче това ще е последното му участие в поредицата, като той може да изиграе Джеймс Бонд най-много още един път.

Крейг споделя, че за него е важно следващият актьор просто да е подходящ за ролята. Той не би имал нищо против цветнокожият Идрис Елба да бъде следващият Джеймс Бонд.

„Важното е човекът да е подходящ за ролята. Въобще не ме интересува цветът на неговата кожа или нещо друго. Жена в главната роля може би ще е проблемно. Но пък защо не? Джасмин Бонд. Това би било интересно“, заяви Крейг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Миро У😁я

    0 0 Отговор
    А защо не някой траверс или направо гей да стане Джеймс Бонд? Или Дейниъл Крейг вече е и двете, няма да е интересно?!