Last news in Fakti

3 Ноември, 2015 05:00 848 0

„Дакота“ в Нощ на театрите

  • дакота-
  • нощ-
  • театрите

Владимир Карамазов, Юлиан Вергов и Александра Василева ще се срещнат със зрителите след представлението

Най-новото представление на „Три беарс Ентъртеймънт“ „Дакота“ ще участва в третата Нощ на театрите.

Европейската театрална инициатива ще се случи на 21 ноември, а Захари Бахаров, Юлиан Вергов, Владимир Карамазов и Александра Василева за първи път ще играят пиесата на Жорди Галсеран в различен от стандартния час за театър – в 16 ч. Веднага след края на „Дакота“ актьорите ще се срещнат със зрителите във фоайето на Сатиричен театър „Алеко Константинов“.

„Дакота“ на испанския драматург Жорди Галсеран още с излизането си преди 20 години се превръща в събитие, печели редица литературни награди и е един от най-поставяните текстове в театрите в цял свят. В пиесата главният герой Иполит Харама работи това, което иска, има съпруга, която обича и всеки момент чака да му се роди дете. Но най-неочаквано целият му живот се преобръща. След две седмици в кома, той започва да сънува кошмари, които един след друг започват да се случват.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА