Last news in Fakti

8 Ноември, 2015 05:00 2 741 1

Франк Синатра Синатра въртял бизнес с Пабло Ескобар

  • франк синатра-
  • пабло ескобар-
  • партньор

Синът на наркобарона го описва като по-добър дилър, от колкото певец

Франк Синатра Синатра въртял бизнес с Пабло Ескобар - 1
Снимка: Wikipedia

Синът на известния наркобарон Пабло Ескобар твърди, че певецът Франк Синатра е бил бизнес партньор на неговия баща, съобщи „Мирър“.

Себастиян Марокуин описва Синатра като „по-добър дилър, отколкото певец“. Той споделя, че певецът е бил партньор на неговия баща в Маями. Пред бразилския вестник „ O Estado de Sao Paulo“ той заявява:

„Има много повече певци, отколкото си представяте, които започнаха своите кариери, благодарение на спонсорството на наркотрафиканти. Това не ставаше чрез разписки, а чрез думи. Знам го, защото бях много близо до баща си. Синатра беше партньор на баща ми в Маями. В света има голямо лицемерие, когато заговорим за наркотици.“

В Холивуд винаги е имало съмнения относно евентуални връзки на Синатра с мафията.

В излязла наскоро биография на Уди Алън дори се твърди, че Синатра е искал от представители на мафията да убият режисьора, заради негова афера с жена му.

Братът на Пабло Ескобар също е заявявал, че брат му е вечерял със Синатра в Лас Вегас.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    0 0 Отговор
    Едва ли има човек който да не знае за тесните връзки на Синатра с мафията,както и че е един от великите гласове за времето си.Естествено не можем да не споменем и дъщеря му Нанси с нейните успешни хитове на международната сцена.А руският вариант на Синатра се нарича Йосиф Кобзон-също глас и също мафиот:)