Last news in Fakti

2 Март, 2016 11:17 1 038 0

Gorgon City идват в България

  • gorgon city-
  • българия-
  • британци-
  • дуо-
  • софия-
  • фестивал-
  • хипиландия

Британското дуо ще превземе българската сцена с хитовете си Imagination и Ready for Your Love

Gorgon City идват в България - 1

Британските музиканти Gorgon City за първи път стъпват на българската сцена. Създателите на хита „Imagination“ гостуват в София на 2 юли.

Британското дуо са първите поканени артисти за старта на новия музикален фестивал „ХипиЛандия“, който ще се проведе в парка на Летище София.

Хедлайнерите ще превземат българската публика от главната сцена с топ хитовете си „Imagination“, „Ready for Your Love“, „Saving My Life” и много други, обещаха организаторите.

Gorgon City е рожбата на сливането на соло проектите на британците Кай Гибън Kye и Мат Робсън-Скот, които през 2012 решават да дадат ново име на съвместната си дейност и без да подозират я превръщат в един от най-успешните световни музикални дела за последното десетилетие.

Поотделно обсебени от качествения звук и джънгъл/ дръм енд бейс културата, заедно създавайки един от най-забележителните електронни актове на световната сцена – артистите без съмнение пишат нови правила в поп-хаус съвременното звучене.

Gorgon City продават над 1 милион копия от дебютния си албум „Sirens" от 2014 година, а само година по-късно се появява и мегахитът „Imagination”.

Дебютното издание на фестивала ще се състои в рамките на 12 часа с много разнообразна музика. Главната сцена ще е разположена под звездите до живописното езеро в парка с естествен декор от излитащи и кацащи самолети. Билетите „Ранно Пиле“ са вече в продажба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА