Last news in Fakti

13 Април, 2016 05:15 935 0

НВИМ обявява конкурс за лого

  • нвим-
  • обявява-
  • конкурс-
  • лого

Спечелилият участник ще получи награда - 300 лв.

Националният военноисторически музей (НВИМ) обявява конкурс за създаване на графично лого с награден фонд от 300 лв. за спечелилия участник, съобщиха от музея.

В него могат да участват всички желаещи, отговарящи на условията, а проектите ще се приемат от днес до 30 май 2016 г. Всеки кандидат в конкурса има право да представи предложение, подготвено единствено за целите на конкурса. Проектът трябва да е авторски, оригинален и новаторски – да не повтаря съществуващи знаци, символи и лога и да се асоциира със същността и целите на НВИМ.

Проектните предложения заедно с необходимите документи ще бъдат приемани на адрес: град София, п.код 1505, ул. „Черковна“ № 92.

Пълна информация за техническите изисквания и условията за участие в конкурса може да получите ТУК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА