27 Май, 2016 22:02 1 215 0

Bon Jovi се завръщат с нов албум през есента

  • албум-
  • bon jovi
Bon Jovi се завръщат с нов албум през есента - 1
Снимка: Анимато Мюзик/Universal Music

Музикантите от легендарната рок банда Bon Jovi зарадваха многобройните си фенове с новината за нов албум, който се очаква да се появи тази есен.

Работното заглавие на проекта е “This House Is Not For Sale”, а бандата вече е готова със записите на парчетата.

Рокаджиите разкриха новината като публикуваха снимка на бандата от “New York's Electric Ladyland Studio” на официалния уебсайт на Bon Jovi.

Снимката е озаглавена „Албумът е готов!” и на нея присъстват настоящите членове на бандата – Jon Bon Jovi (вокал), Tico Torres (барабани) и David Bryan (пиано, беквокал), както и съвместният продуцент на албума John Shanks, заедно с дългогодишния басист Hugh McDonald и канадския китарист Phil X, който започва да работи с бандата след внезапното заминаване на Richie Sambora през 2013 г.

Bon Jovi споделиха и новината за предстоящо световно турне, което ще бъде в подкрепа на новия албум. Списъкът с парчетата, включени в албума обаче, все още се пази в тайна. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА