Last news in Fakti

1 Юни, 2016 04:31 1 714 2

Новите "Междузвездни войни" зациклиха

  • междузвездни войни-
  • зациклиха-
  • новите

От Disney са наредили преснимане на Rogue One

Сериозна криза засегна работите по излизането на новия филм от вселената на „Междузвездни войни“, съобщи „Дейли Стар“.

"Rogue One": История от Междузвездни войни" трябва да излезе по кината в края на тази година. От филма се очакват сериозни приходи, имайки се в предвид огромния успех на „Силата се пробужда“.

Източник от студиото „Disney” обаче съобщава, че продуцентите въобще не останали очаровани от заснетия материал. Те дори са наредили преснимане на части от филма. Това ще отнеме 4 седмици през юли, което ще рече сериозно раздуване на бюджета.

Повечето обвинения са отправени към режисьора Гарет Едуардс, който беше избран след успеха на неговата „Годзила“ през 2014 г.

„Rogue One” трябва да е първия от серия прикуали, ще допълнят историята на „Междузвездни войни“. Той ще разказва за екип от бунтовници, които имат за мисия да откраднат плановете на Звездата на смъртта. Планирани са още два подобни филма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    0 0 Отговор
    Няма вече ярки образи в новите серии. Сори!
    Не бях възхитен от Силата се пробужда, дори като си затворя очите нито една картина не изниква в съзнанието ми. Беше бозичка, нека да си го признаем. Пазарен успех- да, огромен, спор няма, всички знаем на какво се дължи.
    Да разваля Лукас сделката, да си връща правата и да почва той да режисира, че сий б.лу м...та.
  • 2 фен

    0 0 Отговор
    Дисни каквото хванаха го омазаха.Пиксар правеха страхотни анимации след като ги взе Дисни всичко стана боза.Има неща които без оригиналните автори просто трябва да си останат в историята за да не развалят хубавите спомени.