Last news in Fakti

20 Юни, 2016 03:15 1 133 1

Кърджали става домакин на фестивал "Перперикон"

  • перперикон-
  • фестивал-
  • кърджали

Кърджали ще бъде домакин на Международния фестивал на изкуствата ”Перперикон”. Той се организира за 16-та поредна година в дните около Еньовден. От 20 до 25 юни кърджалийци и гостите на града ще имат среща с изкуството.Програмата включва изложби, театрални представения, концерти, съобщава Kmeta.bg.
Организатори на феста са сдружение „Окаста”, община Кърджали и Дом на културата, а темата на тазгодишното издание е „Перперикон – наследниците”, обясни Петър Савчов, директор на фестивала. Сред заглавията в афиша са „Приказки за далечни земи” на театър „С’ Арца” от Италия, „Живот без сън” на театър „Сълза и смях” и авторският спектакъл на Александър Илиев„Монмартр”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 около Еньовден

    0 0 Отговор
    Ако гарантират безопасно преминаване на българи съм съгласен. Последното ми посещение в Кърджали и Хасково ме остави с впечатление, че там ми трябва преводач от ТУРСКИ език и задграничен паспорт.

    Предупреждавам жените, че носенето на БУРКИ ще им облекчи живота в тези БЪЛГАРСКИ градове!!!!