3 Юли, 2016 01:15 1 446 0

Джъд Лоу не иска да е Супермен

  • джъд лоу-
  • супермен-
  • костюм-
  • роля

Британският актьор Джъд Лоу разказа, че са му предлагали да изиграе Супермен, но той се отказал, като видял в огледалото отражението си в костюма на героя, съобщава The Daily Star.

.„Режисьорът на филма много искаше да ме привлече в проекта. Той каза, че са подготвили съвършения нов костюм и съм длъжен да го премеря. Направих го и като се видях в огледалото, си представих как ще изглеждам на плакат. Казах си: „О, ужас, не!“

Първият комикс за Супермен излиза през 1938 г. от издателство DC Comics. 10 години по-късно героите се появяват на екрана. Най-известният образ на Супермен излиза през 70-те и 80-те години на миналия век.

Във филма тази година „Батман срещу Супермен“ Хенри Кавил влезе в ролята на Супермен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА