Last news in Fakti

2 Септември, 2016 23:00 1 425 1

Излиза сингъл колекция на Фреди Меркюри

  • фреди меркюри-
  • сингъл-
  • колекция
Излиза сингъл колекция на Фреди Меркюри - 1

Фреди Меркюри е човекът с много таланти и много различни страни. Като вокалист на Queen той създава песни, които пълнят зали и стадиони по целия свят и се превръщат в едни от най-великите записи в историята на музиката. Соловата кариера на Фреди също успява да му извоюва славата на изключителен музикант и през клубовете на Мюнхен и Ню Йорк го отвежда до най-големите оперни зали в света.

Той е зашеметяващ шоумен, който успява да запази личния си живот далеч от любопитни очи. Той е музикант с неспокоен дух, истински хамелеон, който се наслаждава на собствените си противоречия.

Сега всички различни страни на музикалната икона Фреди Меркюри са събрани в едно: "Messenger Of The Gods: The Singles Collection". Колекцията включва соловите сингли на изпълнителя от дебютната песен "I Can Hear Music" (1973), издадена под името Larry Lurex, през денс химните на 80-те години до колаборациите с легендарната оперна певица Монсерат Кабайе.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    3 0 Отговор
    Велик и Вечен