9 Ноември, 2016 23:31 13 142 0

Музикална сензация озвучава „Смелата Ваяна“

  • михаела маринова-
  • филм-
  • смелата ваяна-
  • озвучава

Редом до првицата застават и една от най-обичаните и смешни комедийни актьори на България

Музикална сензация озвучава „Смелата Ваяна“ - 1

Този ноември най-новата Дисни анимация „Смелата Ваяна“ ни пренася на слънчевите острови на Океания. Филмът разказва историята на безстрашно момиче, което търси спасение за народа си с помощта на някога могъщия полубог Мауи. В българските киносалони смелата и решителна Ваяна ще заговори с гласа на един от най-свежите и нашумели български поп изпълнители – Михаела Маринова., съобщиха от Форум Филм България.

Михаела вече има солиден опит с озвучаващи роли в хитовите „Книга за джунглата“, „Аристокотките“, „Зън-зън“, „Мечето Падингтън“ и др. Героинята на Ваяна носи приключенски дух и е много упорита.

„Тя е прекрасна и мисля, че може да е пример за много млади момичета със силата си да преодолява големите изпитания в живота,“ споделя Михаела за Ваяна и допълва: „За мен е удоволствие всеки път, когато съм в студиото! Различно e от пеенето, защото я няма публиката и трябва да намериш вдъхновението в себе си и в самия герой, който озвучаваш. Точно затова да изиграя с гласа си ролята на Ваяна беше страхотно преживяване, виждам свои черти в нея и се уча да бъда силна и решителна като нея.“

Докато баща ѝ – Вожд Туи – настоява тя да последва примера му и да стане водач на хората на острова един ден, Ваяна е силно привлечена от океана, който във филма притежава свой собствен характер. На хората от селото е забранено да прекрачват безопасните води на рифа, но откритото море не спира да зове Ваяна. Когато опасността застрашава да унищожи острова ѝ, тя нарушава правилата и отплава на епично приключение, което да спаси народа ѝ и да възвърне дните на славните мореплаватели.

Редом до Михаела Маринова застават и една от най-обичаните и смешни комедийни актриси на България - Мая Новоселска, в ролята на ключовата за филма Баба Тала – бабата на Ваяна, и Михаил Билалов, който заменя ролята на магнетичния гангстерски бос от „Под прикритие“ Джаро с тази на обаятелния и уважаван водач на племе и баща на Ваяна – Вожд Туи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА