1 Декември, 2016 11:27 792 0

Агенция помага на издателства за панаира на книгата

  • панаир-
  • книга-
  • агенция-
  • подкрепа
Агенция помага на издателства за панаира на книгата - 1

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира участие в Софийския международен панаир на книгата от 13 до 18 декември 2016 г. в Националния дворец на културата. Агенцията ще съфинансира издателства за присъствието им, съобщават от ведомството.

Средствата са по проект „Създаване на условия за устойчиво развитие и успешно интегриране на българските предприятия на европейски и международни пазари чрез осигуряване на подкрепа за участие в международни търговски панаири и конференции“.

Агенцията поема частично разходите за наем на изложбена площ и стандартно оборудван щанд от 6 кв.м. за всеки участник.

Фирмите, участници в Софийски международен панаир на книгата 2016 следва да поемат всички други разходи, както следва:

- 15 % от разходите за наем на площ и стандартна конструкция на щанда за първо участие на предприятието в организирани от ИАНМСП национални участия в международни изложби в размер на 135 лв.;

- 20 % от разходите за наем на площ и стандартна конструкция на щанда за второ и трето участие на предприятието в организирани от ИАНМСП национални участия в международни изложби в размер на 180 лв;

- 25 % от разходите за наем на площ и стандартна конструкция на щанда за повече от три участия на предприятието в организирани от ИАНМСП национални участия в международни изложби в размер на 225 лв.

Условията за участие са достъпни на страницата на агенцията. Крайният срок за кандидатстване е 6.12.2016 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА