6 Юни, 2017 23:34 1 179 0

Контрол и Brkovi влизат в концертен тандем

  • контрол-
  • огнян кьосовски-
  • концерт
Контрол и Brkovi влизат в концертен тандем - 1

„След като се засякох с BRKOVI преди две години, по време на турнето ми с Kultur Shock, се зарекох, че трябва да направим общ концерт с тях“, казва Огнян Кьосовски от КОНТРОЛ.

Бандата приключи серията концерти по представянето на новия си албум „9“ и влиза в лятно-фестивален режим, като първи акцент е концерта на 17-ти юни, събота, заедно с хърватските маниаци BRKOVI.

Двете банди ще се представят с около 100-минутна програма всяка, а билети можете да откриете онлайн на eventim.bg и в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА