Last news in Fakti

10 Януари, 2012 15:18 1 545 0

"Изгубени портрети от рая" - изложба на Марина Додова

  • марина додова-
  • изложба-
  • художничка-
  • пловдив

Галерия "Жорж Папазов" в Пловдив представя изложбата "Изгубени портрети от рая" - живопис и рисунки, на художничката Марина Додова. Откриването е на 16 януари от 18 ч.
 

Причудливите образи на отегчени от скучния следобед жени, омагьосани риби, превръщащи се в русалки, заслушани в песента на вятъра, устремени към облаците хора и тайни вечери ще се разкрият пред погледа на зрителите. Картините и рисунките на Марина, вярна на морското си име, ни приканват да опознаем причудливия свят на водните обитатели.

Всичко е елегантно, но носи и нотка на тъга и меланхолия от един по-причудлив романтичен свят!

Марина Додова е възпитаник на НАТФИЗ "Кр. Сарафов" по моден дизайн. Носител е на "АСКЕЕР 2005" за костюми на постановката на Ивайло Христов "Абсолвента”.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА