Last news in Fakti

30 Май, 2018 21:43 1 244 1

Калина и приятели

  • велинград-
  • калина-
  • концерт
Калина и приятели - 1

Дванайсетгодишната Калина Десподска заедно със своите приятели от ДЮВИШ „Звънче” изнесе двучасов концерт в залата на ОНЧ „Васил Левски”. Талантливата възпитаничка на семейство Казалиеви показа, че зад всички спечелени национални и международни призове, стоят нейният безупречен глас и любовта към музиката. Това усети и публиката, която с аплодисментите си показа, че Велинград обича Калина. И с това на практика потвърди нейното желание в една от песните й ”Искам преди да ме види светът, Велинград да ме обича”.

Всички зрители бяха възхитени от постигнатото за 6 години от малката Калина – богат репертоар, в който тя пее на 7 езика, артистичност и много упоритост. Пожелаваме и да завладее световните сцени, защото тя го може!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ива

    1 0 Отговор
    Браво на детето! Успех и да послави България!