Last news in Fakti

29 Март, 2012 06:56 1 689 0

Допълнителни билети за Националния балет на Испания

  • националния балет на испания-
  • билети

Допълнителни билети за втория спектакъл на Националния балет на Испания, който ще бъде на 6 април, пуснаха организаторите от „БГ Саунд Стейдж”. Цените са от 50 и 40 лв.

На сцената на зала 1 на НДК четиридесет великолепни танцьори ще се представят за първи път у нас с две от най-прекрасните си творби, с които миналата година се представиха на Световния фламенко фестивал в Маями и спечелиха наградата на публиката – Dualia и La leyenda.

Българската публика ще преживее на живо това, което е гледала във филмите-шедьоври на Карлос Саура - „Кармен” и „Фламенко, фламенко”. Пищни костюми, прекрасна музика, страстни танци под звуците на десетки кастенети в ръцете на танцьорите – една приказна история, разказана без думи, живот, изживян чрез великолепни танци. Това очаква зрителите на Националния балет на Испания на 5 и 6 април в зала 1 на НДК. Спектакълът е организиран от продуцентска агенция БГ Саунд Стейдж с подкрепата на посолството на Кралство Испания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА