Last news in Fakti

2 Април, 2012 19:31 1 351 2

Иво Сиромахов с премиера на две книги

  • иво сиромахов-
  • книги

Две книги накуп издава Иво Сиромахов. Това са сборника с разкази "Очила" и сборника с пиеси "Българско криминале" – и двете издадени от „Сиела”.

Представянето им е на 03 април (вторник) от 19 часа в клуб „Куфаръ” на ул. "20 април" №20.

Сборникът "Очила" съдържа 20 разказа за любовта, сънищата, несбъднатите мечти и прекършените илюзии.
В тези разкази Иво Сиромахов изненадва с необичаен за него романтичен стил, а рисунките на Ива Сашева ни отвеждат в един вълшебен свят.
Това е една книга, която ще ви докосне, уверяват издателите.


Пет пиеси на Иво Сиромахов в “Българско криминале”.

Комедиите на Сиромахов вече се играят по театрите и разказват с ирония и сарказъм реалността, в която живеем.

В тези пиеси живее абсурдното ни съвремие – невъзможността ни да бъдем други, желанието ни да станем „известни” на всяка цена, безизходицата, от която можем да излезем само чрез смеха.

На сцената излизат неуспели детективи, провалени журналисти, лекари-мизантропи, предприемчиви сводници. Всички те търсят приключението, което ще ги извади от баналността на ежедневието и ще ги накара да се почувстват значими.

Смехът е последното им оръжие.

Иронията е единственото им спасение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ahaha

    0 0 Отговор
    симпатичен ми е в ролята на изкуствовед с бакембарди :) , но като мислене е догматик с обожествяване на образа на слави! което е ужассс! извъртат се накъдето има пари и плюят по хората,които вече не им плащат пари! не може да кажеш ден преди изборите " може да е полулистко но аз ще гласувам за НДСВ" и после да говориш против тях, след като твоето мнение е изказано и подкрепило тъпата партия НДСВ! има още мноооооооооого примери по въпроса на кой служи сиромахов/слави и на кой лиже г.. ! а за чалгофонията и ниското самочуствие, избиването на комплекси да не говорим....
  • 2 аз

    0 0 Отговор
    много са жалки просто, но добре че никой не им обръща внимание. Колкото те разсмеят- разсмеят, и от там нататък ищо. А имат самочувствието на големи анализатори и много милеещи за справедливостта... На практика всичко което опитат да правят, не го правят добре. Но са гледани поради някаква стара инерция в мнението на зрителя, иначе са изродили толкова много идеята, на която служат, че и те вече не знаят посоката и целта си...
    И сега от нямане к'во- реклама на книги на Иво Сиромахов. Ами хубаво, ама това са само негови виждания, и какво от това?