Last news in Fakti

29 Април, 2019 09:01 12 407 38

Путин прати специален подарък на Лили Иванова

  • самовар-
  • путин-
  • лили иванова

Руският президент подари на 80-годишната българска естрадна прима сребърен самовар

Путин прати специален подарък на Лили Иванова - 1

Лили Иванова получи голям подарък за 80-годишнината си. Естрадната примадона стана на 80 години в сряда, 24 април, а дни преди това бе сюрпризирана с дар лично от президента на Русия Владимир Путин. Звездата е получила руски посребрен самовар, твърди „Уикенд”, като се позовава на хора от най-близкото ѝ обкръжение.

Подаръкът пристигнал с дипломатическата поща от Русия до посолството. Уредът за правене на чай бил придружен с луксозна картичка с любимите бели цветя на певицата. Всичко било доставено до дома ѝ лично от посланика на федерацията.

Лили се познава лично с Владимир Путин, който при запознанството им ѝ признал, че е слушал песните ѝ като студент. Преди няколко години, в документален филм за естрадните звезди от соца, показан по руската телевизия, Лили се похвали, че президента ѝ е изпратил гърне с любимия ѝ пчелен мед. Като доказателство певицата дори показа празното бурканче и обясни, че вече не е пълно, защото го е излапала.

Както всяка година, дни преди рождения си ден, Лили Иванова изпадна в депресия. По традиция Вечната Амбър предпочита да го отбележи далеч от прожекторите и светската суета, усамотена в мансардата си на ул. „Оборище”. Това е единственият ден в годината, в който изпълнителката на „Ветрове” си позволява да наруши свирепата си диета. Лили си позволява парче торта в компанията на най-близките си хора. И макар че не празнувала с помпозни тържества, тя не отказвала подаръци. „Ден като ден, какво да му празнувам?”, обяснила нежеланието си да се шуми около най-личния ѝ празник.

Тази година дори най-близките ѝ хора се двоумяли колко точно години навършва певицата. Каква е истинската възраст на естрадната легенда е въпрос, който вълнува феновете ѝ, откакто е на сцената в началото на 60-те години на миналия ХХ век.

Той вълнува почитателите ѝ дори повече от истината за броя на мъжете в живота ѝ, браковете, разводите и изпетите ѝ хитове. Според датата, вписана в личната ѝ карта, Лили навършвала достолепните 80 години. Паметливи колеги на естрадната легенда обаче припомнят, че в зората на кариерата си тя е фалшифицирала с 2 години данните си, тъй като надвишавала допустимата възраст за международен музикален конкурс. Преди 3 г. Лили демонстрира чувството си за хумор, публикувайки бисквитена торта за рождения си ден със забучена отгоре въпросителна вместо свещичка.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Давид

    79 14 Отговор
    А Бойко Борисов се кефи на Ивана . Мутра и чалга .

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 нерде жизн, нерде лайф

    14 42 Отговор
    Простотия, наглост, лицемерие и цинизъм без граници.
  • 4 Batushka

    11 30 Отговор
    Какъв ум даже и за дъртия вампир се сетил...ГОЛЯМ...ГОЛЯМ...ама да не се размеква поне един Сармат към София ...за всеки случай...

    Коментиран от #36

  • 5 Хаджи хаджи Българин

    50 7 Отговор
    А сега злобарите и сороспийте да си пуснат една чалга и си погаля тъпите къртни!

    Коментиран от #6

  • 6 Само питам

    10 40 Отговор

    До коментар #5 от "Хаджи хаджи Българин":

    Путиноидите само класика ли слушате?
  • 7 Давид

    77 17 Отговор

    До коментар #2 от "Рубладжийче":

    Разбира се че се кефа на Путин . Първо е пич , второ има много петрол и газ и трето в руската федерация можем да открием 3 пъти по голями пазари от Европа , която само ни краде . Има и хубави рускини . А за Бойко не се тревожи на него ще се изкефим на изборите с наказателен вот .

    Коментиран от #11, #27, #31, #37

  • 8 сандо

    22 7 Отговор

    До коментар #2 от "Рубладжийче":

    Скъпи ми нежнии трансик. Не си отваряй толкова широко устицата ,че може нещо прекалено голямо да те затъкне и да си заминеш без да си дочакал приема„нето на истамбулската конвенция.

    Коментиран от #10

  • 9 месара

    13 27 Отговор
    "прима", самовар, путин,празен буркан, ........ и какво трябваше да разберем от тая статия?
  • 10 Рубладжийче

    9 20 Отговор

    До коментар #8 от "сандо":

    Човек винаги говори за това, което му липсва - гладният говори за храна, жадния за вода, на когото липсва секс, говори за секс, на когото липсва мъжество се прави на мъжкар, който потиска гейското в себе си обвинява другите, че са гейове, който не вярва в Бога се прави на православен славянин, който е морален изpoд, говори за традиционните морални ценности.....
  • 11 Рубладжийче

    12 35 Отговор

    До коментар #7 от "Давид":

    Опитай пак за пазарите. И за краденето от Европа. Ама първо свали червената ушанка, че ти пречи да мислиш.
    .

    Коментиран от #12, #33

  • 12 Давид

    32 8 Отговор

    До коментар #11 от "Рубладжийче":

    Ще я сваля , когато Бойко Борисов си върне членската карта на БКП

    Коментиран от #14

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Рубладжийче

    4 27 Отговор

    До коментар #12 от "Давид":

    И двамата лижете руски задници, ама ти поне имаш по-големи шансове да се нормализираш. Не падай на неговото ниво.

    Коментиран от #15

  • 15 Давид

    33 5 Отговор

    До коментар #14 от "Рубладжийче":

    Няма как да му падна на нивото . Не крада и не убивам собствения си народ и не слушам Ивана .

    Коментиран от #16

  • 16 Рубладжийче

    5 24 Отговор

    До коментар #15 от "Давид":

    Ама и двамата лижете руски задници. Ти ги лижеш слушайки Чайковски, той слуша Ивана и ги лиже. Разликата е само в жанра на музикалния фон.

    Коментиран от #17

  • 17 Давид

    23 3 Отговор

    До коментар #16 от "Рубладжийче":

    Не позна . Аз ги лижа на морето , когато дойдат прекрасните рускини на почивка , а Бойко ходи в Израел за да го прави

    Коментиран от #18

  • 18 Рубладжийче

    3 16 Отговор

    До коментар #17 от "Давид":

    За рускините те поздравявам, ама дъртия путински задник детого лижеш по форумите, заличава положителния ефект. За Баце не разбрах, защо мислиш, че трябва да ходи чак до Израел. Той и от тук си ги лиже редовно, понякога го викат и в Москва, да го прави в тържествена обстановка.

    Коментиран от #19

  • 19 Давид

    18 4 Отговор

    До коментар #18 от "Рубладжийче":

    Ами и аз не разбирам защо Соломон Паси ни вкара в НАТО , защо прескача огради на секретни поделения . Не разбирам и Кристалина Георгиева какви ги върши в международната банка след като заемите след 89 се увеличиха толкова много . А на Путин не съм лизал още . Ще почна като влезем в евразийския съюз . :)

    Коментиран от #21

  • 20 007

    4 8 Отговор
    :| Знaчи е пратил само самовар-трябвало да й изпрати още мед, а и няколко шишeта руска минeрална вода :/
  • 21 Рубладжийче

    7 19 Отговор

    До коментар #19 от "Давид":

    Задника на Путин го лижеш и в момента приятелю, но само с това ще си останеш, без влизане в Евразийската кочина. Соломончо го остави на мира, запитай се каква е ролята на Гоце и БСП за влизането ни в НАТО, защото именно те бяха решаващия фактор за членството. Ако се бяха запънали нямаше да влезем. Кристалина не е по лоша от Бокова да речем, а за заемите не си прав. Има статистика и по времето на Луканов бяха много повече, като отношение към БВП.

    Коментиран от #23

  • 22 Митю

    23 5 Отговор
    Браво на Путин,на уважението се отвръща с уважение.
    Късмет и здраве на Лили!
  • 23 Давид

    20 4 Отговор

    До коментар #21 от "Рубладжийче":

    На Гоце ролята е същата като на Борисов . Продадоха се на евреите . Евреите са лихвари , Луканов е евреин , нормално е да ни заробва . Кристалина Георгиева не идваше ли по времето на Жан да го изнудва за преватизация за без пари . После спря да идва и на Жан му направиха постановка . Соломон и такива като него и Сталинка само пренасят съобщения и предложения и то към хора склонни към предателство и алчни за власт и пари .

    Коментиран от #25

  • 24 Диамантената ръка

    5 6 Отговор
    Добре, че не са го правили тоя самовар в Арсенал-Казанлък...
  • 25 Рубладжийче

    4 12 Отговор

    До коментар #23 от "Давид":

    На Жан постановката му я направиха руснаците от Газпром, начело с Рем Вяхирев и вътпешнопартийната сган от рода на Гоце и Добрев, които след това създава а митове, че са спасили България. Целта беше да стане хиперинфлация и "нашите" хора да погасят огромните си заеми. 90%от крупните приватизаторите са от старата номенклатура или агенти на ДС от типа на Корнелия, Баневци, Герговци, Ветковци и т. н. А да евреите мисля, че прекарваш манджата и плащаш данък на Теорията на конспирацията.

    Коментиран от #26

  • 26 Давид

    7 3 Отговор

    До коментар #25 от "Рубладжийче":

    Всички в управлението са ДС . И ти си ДС :) всеки , който публично е извън теория на конспирацията за евреите работи за ДС или е в матрицата на ДС .
  • 27 Бесен Язовец

    2 5 Отговор

    До коментар #7 от "Давид":

    Ту ключовата дума Давиде е, че Путин има, да, да, именно тойту Пути и тези от неговата шайка имат газ и нефт и още много други богатства имат те ! Всичките приближени на царя, станаха милиардери само за 5-10 години, понеже за тях има всичко, само дето за народа руския няма нито достойни заплати, нито достойни пенсии, че на това отгоре за капак им вдигнаха пенсионната възраст.
    Та ти продължавай да му се кефиш, само един олигофрен с промит мозък моде да им се кефи на тези чифути.

    Коментиран от #28, #34

  • 28 Давид

    10 2 Отговор

    До коментар #27 от "Бесен Язовец":

    Да царя е човек на чифутите . Ами плювай срещу Горбачов , преди него руския народ живееше в мир и с достойнство . Е вярно нямаше толкова пластмаса като сега и пластмасови храни , но тичахме боси по земята , бяхме здрави имаше сигурност , качествена храна и се правеше яко секс . Имаше много деца .

    Коментиран от #29

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Илен

    10 1 Отговор
    Лили Иванова е слушана от милиони почитатели,явно и Путин е ценил творчеството на феноменалната Лили Иванова.Днес много от модерните ни певци са слушани само от своите роднини и то по задължение,да не се обидят братовчедите.Трябва да се научим да уважаваме даровитите и успели хора в тази държава,но за много от нас чуждият успех е трудно приемлив,присяда им и не могат да го преглътнат,задавят се,трудно им е да дишат дори,камо ли да пеят.Лили Иванова вече е в историята на българската музика и изкуство призната и от тия,които са в историята,а и от тия които са се запътили натам.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Сънчо

    3 5 Отговор
    Тъкмо се зарадвах,че е подарил ново бурканче с мед и сребърна лъжичка(старото нали някой го открадна), а то-самовар.Как така чай без мед!
  • 33 Хрис

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "Рубладжийче":

    Русофобията ти те е докарала до длтонизъм, прегледай се! Къде си видял ти червена ушанка. Ако си здрав, значи те спохождат халюцинации!
  • 34 Кико

    4 2 Отговор

    До коментар #27 от "Бесен Язовец":

    И пак са по-добре от нас. Годишно над 34 млн. руснаци ходят на почивка в чужбина. Погледни статистическите справочници на ООН!
  • 35 пратил и е

    4 6 Отговор
    Путин и е пратил путка, да си я смени... че путките се сменявали на определен брой километри! А тя навъртела доста... и изтъркала кисията вече!
  • 36 Стефан

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Batushka":

    Малоумник, не се стреля срещу държава която ти е дала писменост и религия, не се стреля срещу малка държава която си предал и изоставил през 1990 год, и срещу държава която ти е дала първия патриарх, но ти прост, навярно и родителите са такива, а и децата ти ще бъдат, а колкото да Путин - той е УМЕН ЧОВЕК и не се води от фалшиви емоции, май няма да схванеш.
  • 37 ultra

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "Давид":

    Публикувано във факти.бг: "в руската федерация можем да открием 3 пъти по голями пазари от Европа , която само ни краде"

    Това - чугунените русофилистици, ако не бяхте толкова жалки в идиотското си преклонение пред едно малко човече, щяхте да сте просто много смешни! Обичай си го и му пали свещи всеки ден, ако искаш, на твоят любим, нали тук, за разлика от матушката ти, е Демокрация и всеки е свободен да има различни предпочитания, но не говори небивалици, от рода на тази, да сравняваш и да мериш големината на пазара в ЕС, с този на евразийската ти кочина смрадлива! Смешник!
  • 38 Ами

    1 1 Отговор
    Тая не я понасям......такава егоистка рядко се среща.....и още повече една песен не е написала........Каква певица може да е тя?