Last news in Fakti

5 Март, 2020 12:35 4 757 6

Асен Блатечки и Диляна Попова отново заедно в... (ВИДЕО)

  • диляна попова-
  • асен блатечки-
  • останалото е пепел-
  • двойка-
  • актьор-
  • бг филм

Съвсем скоро новата лента "Останалото е пепел" ще тръгне по родните кина

Една от най-коментираните родни двойки - актьорът Асен Блатечки и моделът Диляна Попова си партнират не само в живота, но и на екрана. Феновете им ще могат да ги видят съвсем скоро в новия български филм ,,Останалото е пепел‘‘, който тръгва в родните киносалони от утре (6 март).

Екипът и главните персонажи Асен Блатечки и Диляна Попова бяха част от официалната гала премиера на филма, прожектиран за първи път в едно от кината в столичен мол.

На Галата присъстваха както хората от екипа на лентата, така и близки и приятели на актьорите и журналисти, а синът на Диляна и Асен – Борил, открадна вниманието на всички присъстващи.

Сюжетът на филма разказва историята на банкера и политик Атанас Буров, изигран от Асен Блатечки. В ролята на неговата секретарка Мария пък е Диляна Попова. Според различни слухове и предания между Буров и Мария е имало любовна връзка, за която се намеква и в самия филм.

Асен Блатечки и Диляна Попова отново заедно в... (ВИДЕО)

Любопитен детайл е, че за филма е поканена първо Диляна Попова, а не Блатечки. Тя обаче го моли да дойде с нея на кастинга, за да ѝ помогне и партнира за първоначалното изиграване на нейната роля и впоследствие от екипа на продукцията му предлагат да изиграе образа на самия Буров.

Асен Блатечки и Диляна Попова отново заедно в... (ВИДЕО)

Не те двамата обаче са в центъра на сюжетната линия. Друго главно действащо лице – Нейтън Купър, който играе ролята на американския репортер Джордж Смит, е в центъра на събитията. Той и неговата любов към секретарката Мария... След години Смит (вече изигран от големия Бен Крос) се завръща към спомените си, за да разкаже за събитията, довели го през онези години в България и за голямата си любов към Мария.

Всъщност, оказва се, че всичко е любов. Останалото е пепел...


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    2 1 Отговор
    Изумителну!
  • 2 Горо

    6 1 Отговор
    То пък едно кино и едни сценаристи, режисьори и актьори, направо да ти се приплаче! Отчайваща посредственост и пари за нищо! Наскоро гледах румънски филм за тяхната кралица Мария и останах очарован. Уви, сравнението не е никак в наша полза! И така ще бъде, докато се налага посредствеността!

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Ал та фанах Атаопънах

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Горо":

    На бас че следващият филм ще е за Стефан Стамболов и самият бат Бойко ще го играе. И Атанас Буров също ще се появи с мутренска походка и също ще говори като бивш бодигард на БКП от Банкя. Този филм по-скоро ще опозори Атанас Буров отколкото да му даде почит.
  • 4 ОТГОВОР

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Горо":

    Ходих на опера в Румъния-поне ниво над нашите,ходих на балет там-същото. Може би и с киното е така.
  • 5 5487

    2 0 Отговор
    Асен блатечки е бременен.
  • 6 гост

    1 0 Отговор
    Диляна Попова е много посредствена актриса. Асен и той не блести.