1 Юни, 2020 13:20 2 571 10

Джон Малкович излезе с предупреждение

  • актьор-
  • предупреждание-
  • комедия-
  • сериал-
  • пародия

Актьорът се притеснява за бъдещето на комедийния жанр

Джон Малкович излезе с предупреждение - 1
Снимка: Shutterstock

Джон Малкович изрази недоволството си срещу „културата на възмущение“ и актуалната тенденция в обществото, призоваваща комиците да бъдат „отменени“(canceled).

66-годишният актьор е една от звездите на „Space Force” на Netflix - сатирична комедия, базирана на нов род войски, създаден от президента Доналд Тръмп . Говорейки пред New York Daily News, Малкович каза, че по-малко се тревожи дали комедията на шоуто ще издържа изпитанието на времето, и повече се притеснява от риска усмивката да не попадне машината на възмущението, цитира го actualno.com.

„Това, което е било смешно вчера, днес става незаконно и човекът, който го изрича, не трябва да го има“, каза Малкович. "Културата на възмущение е толкова силна, колкото е и токсична." Той добави: „Част от това, което затруднява [комедията], е и приливната вълна от идиотизъм, която може да се създаде в социалните медии за един ден ... възмущението.“

В “Space Force,” Малкович играе д-р Ейдриън Малъри, учен, който има за задача да постигне възвишените цели, дадени на новия род войски от неназован президент, който зловещо напомня на Тръмп. Той участва заедно с известни личности като Стив Карел, Бен Шварц, Лиса Кудроу и други в шоу за невъзможните неща, които трябва да правят хората от новия род войски, за да не бъдат възприети техните действия като провал.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много Малкович

    3 3 Отговор
    Да му имам дертовете, дай боже
  • 2 АА1

    13 2 Отговор
    Този актьор го помня с две от ролите му:на злодей,заедно с Никълъс Кейдж в "Въздушен конвой" и като полунормален бивш командос в "БСП" с Брус Уилис. Адски талантлив е.

    Коментиран от #3, #5

  • 3 РЕАЛИСТ

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "АА1":

    А в Джони Инглиш не го ли помниш?
  • 4 Емил

    12 1 Отговор
    С една дума - липсва устойчив обществен морал! Улицата определя какво е правилно и какво не. Можеше да се очаква, след загърбване на Християнските ценности (не старозаветните - на евреите) и замяната им с толерастия!

    Коментиран от #8

  • 5 Да бъдеш

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "АА1":

    Джон Малкович?

    Коментиран от #7

  • 6 Тъмно зелена пеперуда.

    2 2 Отговор
    Абе Джонка прав си я пробвай да пуснеш филм който се присмива на пеперудовете или па недай си да усмиваш негрите.

    Коментиран от #9

  • 7 АА1

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Да бъдеш":

    Все пак съм момче на 14г.-колко негови филма да съм гледал? Всъщност-спомних си и още един филм с него,"Желязната маска", ама него не съм го гледал.
  • 8 нашия

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Емил":

    Емо невероятно точно си го разбрал -даже и аз нямам какво да добавя-как точно си синтезирал идеята му...браво ...е с такива хора като теб искам да коментирам -дори да сме на различно мнение
  • 9 нашия

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Тъмно зелена пеперуда.":

    много точен въпрос-като ще е да е еднакво за всички-силен си
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.