Last news in Fakti

12 Юни, 2020 11:50 3 991 2

Иги Азалия стана майка на момче

  • иги азалия-
  • певица-
  • рапър-
  • бременна-
  • роди-
  • бебе

Рапърката обяви щастливата новина в Инстаграм

Иги Азалия стана майка на момче  - 1
Снимка: Shutterstock

Рапърката с австралийски корени Иги Азалия потвърди, че е станала майка на момченце. Тя обясни, че не е бързала в обявяването, а е изчаквала "точния момент", за да сподели радостната новина, съобщи Контактмюзик, цитиран от life.dir.bg.

"Имам син. Изчаквах подходящия момент да кажа нещо по въпроса, защото се притеснявах да споделя толкова важна част от живота си със света. Колкото повече време минаваше обаче, толкова по-ясно осъзнавах, че притеснението ми няма да отмине. Не искам животът на сина ми да обект на медиен интерес, но не мога и да го пазя в тайна. Не ми стигат думи да опиша колко го обичам", написа Иги в обръщение към феновете си онлайн.

Иги Азалия стана майка на момче
Снимка: Инстаграм

Изпълнителката обаче не разкрива кой е бащата на детето ѝ, нито споделя подробности около бебето, включително кога е родено и как се казва. Предполага се обаче, че бащата на детето е колега на звездата - рапъра Плейбой Карти, с когото тя има връзка от 2018 г. насам.

Иги Азалия стана майка на момче
Снимка: Shutterstock

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Професора

    9 1 Отговор
    Не е момче, а е ТО на 10 години кат стане ще си избере момиче или момче ще бъде!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.