Last news in Fakti

24 Юни, 2020 12:06 1 058 1

Уличен фестивал се завръща в Пловдив на 25 юли

  • фестивал-
  • уличен-
  • пловдив-
  • капана-
  • 6fest

Тази година 6Fest ще акцентира върху танца и музиката.

След миналогодишното си издание в кв. „Капана“, което беше част от официалната програма на Пловдив – Европейска столица на културата, 2019, тази година 6Fest ще се проведе с подкрепата на Община Пловдив, като част от културния календар на града. Входът е свободен. 

6Fest призовава всички посетители да следват актуалните към момента на провеждането му противоепидемични мерки и да спазват физическа дистанция.

Тази година уличният фестивал ще акцентира върху танца и музиката. Очаква ни танцово-карнавално шествие по главната пешеходна улица “Княз Александър І”, в което участие ще вземат 7 местни танцови групи от различни стилове. В Kapana Creative District / Капана – квартал на творческите индустрии ще свирят улични артисти.

6Fest отправя покана към улични музиканти от Пловдив и страната, които имат желание да се включат във фестивала. Желаещите могат да пишат на Фейсбук страницата на събитието, като изпратят видео от свое изпълнение и кратка информация за себе си – призова в „Артефир“ на БНР фестивалният организатор Момчил Цонев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    0 0 Отговор
    с две думи - корона фестивал !