Last news in Fakti

8 Юли, 2020 10:39 1 754 14

Том Ханкс нападна хората, които не спазват мерките срещу COVID-19

  • том ханкс-
  • коронавирус-
  • предпазна мярка-
  • мерки-
  • covid-19-
  • актьор-
  • холивуд

Според него хората, които не пазят себе си и другите, не заслужават уважение

Том Ханкс нападна хората, които не спазват мерките срещу COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Носителят на "Оскар" Том Ханкс, който заедно със съпругата си се зарази с Covid-19, заяви, че не уважава хората, които отказват да спазват защитните мерки срещу новия коронавируса. 

Актьорът и половинката му Рита Уилсън бяха първите холивудски знаменитости, които съобщиха, че са се заразили с новия коронавирус, пише life.dir.bg. 

Това се случи още през март, докато двамата бяха в Австралия за снимките на нова продукцията, посветена на живота на певеца Елвис Пресли. Към средата на април двойката официално се възстанови от болестта и се прибра в дома си в Лос Анджелис, откъдето холивудската звезда бе онлайн водещ на първия епизод на шоуто "На живо в събота вечер", завърнало се след на екран в специална "карантинна версия", след едномесечна пауза.

"Носете защитна маска, мийте си ръцете, спазвайте социална дистанция. Ако не можете да го направите, не ви уважавам", заяви Ханкс.

Във виртуална пресконференция по повод премиерата на новия филм "Хрътката", на който е сценарист и изпълнява водеща роля, актьорът изрази съжаление, че пандемията от новия коронавирус е попречила филмът да бъде показан по кината, предава БТА. Продукцията ще бъде излъчена премиерно в петък от стрийминг платформата "Apple+".


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антимулиционер

    6 15 Отговор
    Не хули така простите Ганьовци. Те не са виновни.
  • 2 Лол

    15 8 Отговор
    Актьорът вирусолог...Предпочитам да слушам компетентните по темата
  • 3 НОЩ

    10 5 Отговор
    Гордия Българин Том Ханкс пребори вируса защото е закърмен със 60 градусов първак. Да не ми се прави като казва да не ходим на барове и дискотеки и че сме без маски. Да не взема аз да те уважа, дядка
  • 4 РОБИН ЗОН

    7 1 Отговор
    СВОБОДАТА Е НАЙ ВАЖНОТО.

    Коментиран от #5

  • 5 Антимилиционер

    5 3 Отговор

    До коментар #4 от "РОБИН ЗОН":

    Понеже Ганьовците друго нямате. Прос.ти цър.ули.

    Коментиран от #11

  • 6 Защото на презадоволената

    5 1 Отговор
    холивудска фигура не ѝ се налага да избира между хляб и маска.
  • 7 мда

    5 4 Отговор
    Абсолютно е прав, доста си преразгледах контактите и отношенията след тази пандемия. Тези, които треперят ги гледам със снизхождение и проявявам търпение, те поне на никой друг освен на себе си не могат да навредят, но на селтаци, които гордо си развяват муцуните и пръскат слюнки из автобуси и магазини, повече няма да обърна особено внимание, дори да са били от близките ми контакти. Ще знам, че на такъв човек не може да се разчита, ако се наложи да прояви такт, уважение, да помогне ако някой има проблем. На такива светът се върти само около тях самите и собствените им удобства.

    Коментиран от #10

  • 8 ърли

    3 3 Отговор
    селяндур..всичко което ти казва том ханкс е да вземеш мерки да не разнасяш заразата..за съжаление манталитета на подрастващите селяни в бг е на ниво ромската махала..как искате да живеете в ред
    и да живеете добре тогава ??

    Коментиран от #9

  • 9 уви

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "ърли":

    Ами то цялото общество е виновно за това, родители, с "добър пример", които ги глезят и оставят да си правят каквото си искат, учители, учили, недоучили, управляващи, които нищо не ги интересува и оставят безконтролно младежите да се алкохолиризират, чалгизират и наркоманизират. Това е само последствие, за да са на това ниво.
    Всъщност тези франкенщайнчета ще изядат създателите си с липсата на елементарен самоконтрол и мислене и егоизма си.
  • 10 Дедо Грую

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "мда":

    На теб да не ти текат лигите като се моташ навън? Разбирам те. Доста гнусна гледка. Тогава слагай намордника. Добре, че повечето не са с тасава дарба.
  • 11 5ко

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Антимилиционер":

    Ти не си ганьо - бушмен ще да си.
  • 12 гжгж

    4 2 Отговор
    Яко ще се мре! Ще се търкалят трупове! Торбалан ще пощади само правоверните. Нахлузвай намордника и се заключвай дома.

    Коментиран от #13

  • 13 българка съм но ме е срам от това

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "гжгж":

    Докога в Булгаристан ще се вихрят само маймунопитеците, долнопробните простаци, пяната на обществото ни?! Докога ще четем и гледаме само измета , която не иска и не иска да разбере, че да отказваше да пазиш себе си е престъпно, защото по този начин отказваш да пазиш и другите - уязвимите?! Че по тяхна вина в болниците се озовават и хора, които може да нямат защитните сили да се преборят със заразата! Как е възможно да сте толкова диви и прости балкански субекти, как е възможно да е толкова опростачена тази нация?! Срам ме е и ми е обидно, че съм се родила между тези диви, неграмотни примати!

    Коментиран от #14

  • 14 приветсвам Ви

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "българка съм но ме е срам от това":

    Много сте права.Въпросните преносители на заразата са просто едни неосъзнати слуги на дявола ! Тяхната цел е да се намали населението на Земята?!Просто едно тъпо упорство ,неосъзнато и грубо вмешателство в живота на другите! ЗАЩО -отговорете си сами!!!!!