Last news in Fakti

17 Август, 2020 11:11 5 070 2

Уинона Райдър не признава брака, защото не ѝ се развежда

  • уинона райдър-
  • актриса-
  • развод-
  • брак-
  • сватба

Актрисата не смята да сключва брак, защото се плаши от идеята за развода

Уинона Райдър не признава брака, защото не ѝ се развежда - 1
Снимка: Shutterstock

Актрисата Уинона Райдър призна, че не проявява интерес към брака, цитира я Контактмюзик.

48-годишната холивудска звезда не смята, че някога ще се омъжи за дългогодишния си партньор Скот Маккинли Хан. Актрисата не крие, че не желае да минава под венчило, защото я плаши риска от развод, както и това колко тежък може да бъде процесът.

Уинона, която навремето имаше връзки с небезизвестните Джони Деп и Мат Деймън, сега е със Скот Маккинли Хан, с когото са заедно от 2011 г. Макар да е щастлива с дългогодишния си партньор, актрисата предпочита да не узаконява връзката си с него заради опасения от евентуален развод.

"Аз практикувам серийна моногамия. Колкото до брака, не знам. Предпочитам никога да не се омъжа, отколкото да бъда разведена няколко пъти", казва звездата от успешния сериал на стрийминг платформата Netflix - "Странни неща" в интервю за сп. "ОK!"

Въпреки че упорства срещу брака, Уинона Райдър се смята за романтичка, която още пази скъп спомен за първата си целувка.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Transpocalypse

    4 5 Отговор
    УЙнона Райдър не признава брака, защото брак може да има само между мъж и жена.
  • 2 Емил

    4 0 Отговор
    Разумно!