21 Август, 2020 15:22 3 894 4

Ето на кого Ръсел Кроу дължи звездната си кариера

  • ръсел кроу-
  • шарън стоун-
  • кариера

Той щял да си остане второразреден актьор, ако Шарън Стоун не си го била избрала за филма "Бърз или мъртъв".

Ето на кого Ръсел Кроу дължи звездната си кариера - 1
Снимка: Shutterstock

Световноизвестният австралийски актьор Ръсел Кроу дължал кариерата си на Шарън Стоун, която го открила за големите холивудски продукции, пише Контактмюзик, цитиран от dir.bg.

По думите на екранния любимец от "Гладиатор" той щял да си остане второразреден актьор, ако Стоун не си го била избрала за филма "Бърз или мъртъв". В него екранната прима се изявяваше и като продуцент, и като актриса.

Шарън била гледала филм с него и си го харесала като любовна закачка в ролята на Корт. Но останалите продуценти мъже не искали и да чуят за неизвестния австралиец. Тогава Стоун тропнала с крак и им казала - "Аз ще определя кой ще бъде актьорът, към който ще имам любовна тръпка във филма, не вие!".

Холивудската икона била твърда в намеренията си и така наложила Кроу в кастинга.

Впоследствие австралиецът спечели "Оскар" за ролята си в "Гладиатор". Но той скромно отсича - "Истинската звезда на лентата бе режисьорът Ридли Скот. Не знам защо вниманието се фокусира върху мен, но това беше един режисьорски епос ,който никой друг не можеше да заснеме така, както го направи Ридли!".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПСР

    19 1 Отговор
    Роден е в Нова Зеландия.
    Австралия е втората му Родина.
    Братята Скот-Ридли и Тони снимат с него.Истински звезден екип.Много често,Ханс Зимен,пише музиката за филмите им.
    Много често,друг велик актьор-Дензъл Уошингтън,е в главна роля при тях.
    Ръсел Кроу е огромен талант.И човек.3 месеца беше на първа линия в гасенето на ужасяващите пожари в Австралия.Редом с героите-пожарникари.
  • 2 777

    5 0 Отговор
    Също и голям почитател на ръгби.Собственик на Саут Сидни.Легендарен отбор!
  • 3 цербер

    1 0 Отговор
    В него екранната прима се изявяваше и като продуцентКА, и като актриса. Тогава Стоун тропнала с крак и им казала - "Аз ще определя кой ще бъде актьорът, към който ще имам любовна тръпка във филма, не вие!". С ШАРЪН НЕ СЕ СПОРИ. ЪЪЪЪ,С ЖЕНА НЕ СЕ СПОРИ.
  • 4 ревизор

    1 0 Отговор
    Аз много харесвам този филм -с Ръсел Кроу и Шарън Стоун,много е хубав. "Гладиатор" е в топ 10 на най-добрите световни филми.Джерард Бътлър и Катрин Хейгъл също са много красиви като двойка във филма "Грозната истина".