Last news in Fakti

3 Октомври, 2020 23:00 3 203 12

Една жена преоткрива любовта на тропически архипелаг

  • роман-
  • любов-
  • това не е краят

„Това не е краят” от Рошел Уайнстийн – история за смелостта, загубата и новото начало – поставя една жена на кръстопът между сърцата на двама любими мъже на фона на опустошителен ураган

Една жена преоткрива любовта на тропически архипелаг - 1

По книжарниците излезе „Това не е краят” от Рошел Уайнстийн – емоционален роман, който поставя една жена между двама мъже, които обича, на пътя на опустошителен ураган. Принудени да преосмислят всички свои избори, героите трябва да открият истинското значение на любовта, саможертвата и прошката.

Шарлът и Филип се запознават по време на полет до Канзас, където Шарлът работи като учителка. Филип е британец, богат бизнесмен, чийто живот преминава в голямата си част на път към поредната сделка. Той очарова младата жена и двамата бързо се влюбват. Заради пътуванията на Филип двойката се мести в къщата му в тропическия архипелаг Флорида Кийс… но въпреки че нещата вървят на пръв поглед добре – Филип дори е отправил предложение за брак – Шарлът чувства, че нещо ѝ липсва. Годеникът ѝ отсъства по-често, отколкото би ѝ се искало, и тя прекарва голяма част от ежедневието си сама, на непознатото, далечно място, където е отишла в преследване на любовта. Сватбата им изглежда повече като далечен блян, отколкото като реално бъдеще. Дали Филип ѝ се изплъзва? Може би моменталната връзка, която са изпитали на онзи полет, се е прекъснала някъде по пътя.

Една жена преоткрива любовта на тропически архипелаг

Тогава Шарлът се запознава с Бен, добър приятел на Филип и самотен баща. Тя се бори с привличането си към него, но двамата постепенно се сближават и Шарлът започва да преоткрива всички усещания за топлота и близост, които ѝ липсват в собствената ѝ връзка. Тя е хваната в клопка между два вида любов – тази, която желае, и тази, от която се нуждае.

Ала съдбата не ѝ оставя много време. Когато ураган удря Флорида, идва времето за избори, за истинското значение на приятелството и любовта, както и за смелостта да продължиш напред, дори към истина, която разбива сърцето.

„Това не е краят” от Рошел Уайнстийн е роман за любовта и прошката, която може да бъде открита дори в най-тежките обстоятелства.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Уилям Шекспир

    3 0 Отговор
    Венко се прави, че чете книги!
  • 3 Антисемит

    6 1 Отговор
    Аман от евреи и техните глупости
  • 4 Дъ Мозък

    22 0 Отговор
    Как па една не намери любоФта у реката докато бере коприва.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Миро

    4 0 Отговор
    Единия е първи пилот. Другия е втори пилот. И двамата карат самолета. Докато издържи самолета. Ако са добри пилоти ще го разцепят самолета от каране. Но не. Какво си мисли самолета?! Какви мисли бушуват в него?! Какви дилеми и вътрешни борби се водят?! Всеки който е бил втори и първи пилот ще приема такива романчета като детски книжки за оцветяване. Създаването на романи описващи какво се случва в един тъпоъгълен триъгълник показват добре единствено само едно. А именно че автора винаги ама винаги е от страната на тъпия ъгъл.

    Коментиран от #10

  • 9 Госあ

    1 0 Отговор
    шарлът е името от простолюдието, защото снарото велико име е Шарлот, нали ?
  • 10 Госあ

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Миро":

    Евала ! 😁
  • 11 Aмии

    1 0 Отговор
    Венци, как е първака тая година?
  • 12 ШЕФА

    0 0 Отговор
    Ох как обичам почернели баджаци..........................................