Last news in Fakti

4 Октомври, 2020 10:48 1 904 0

Отлагат премиерата на новия филм за Бонд... отново

  • джеймс бонд-
  • премиера-
  • отлагане-
  • агент 007

Лентата получи нова дата за излизане по кината

Премиерата на новия филм за Джеймс Бонд "Смъртта може да почака" беше отложена за април 2021 г. заради пандемията от коронавирус, съобщиха световните информационни агенции. Киносалоните се затрудняват да привлекат зрители в условията на пандемията от COVID-19, уточнява БТА.

Филмът на "Метро Голдуин Майер" и "Комкаст пикчърс" трябваше да излезе по екраните първоначално през април тази година, а след това на 11 ноември. Киностудиата и продуцентите Майкъл Уилсън и Барбара Броколи обаче заявиха, че премиерата се отлага за пореден път, "за да може той да бъде гледан от публиката в киносалоните по цял свят". "Разбираме, че отлагането ще разочарова феновете ни, но се надяваме да споделим "Смъртта може да почака" догодина" - написаха продуцентите в официалния акаунт на Джеймс Бонд в Туитър.

Решението е взето след разочароващите опити на киносалоните да привлекат публика, след като отвориха отново след няколкомесечно прекъсване заради пандемията от COVID-19. Това е поредното прекъсване, което затруднява работата на киносалоните.

Премиерите на "Черната вдовица", "Уестсайдска история" и други очаквани филми също беше отложено за догодина. Поредицата за Джеймс Бонд е една от най-доходоносните в света. "Спектър" от 2015 г. донесе приходи от 880 милиона долара от прожекции в киносалоните по света, а "007 Координати: Скайфол" от 2012 г. - над 1 милиард долара. "Смъртта може да почака" е заснет с бюджет от 200 милиона долара. В него ще е последната изява на актьора Даниъл Крейг като Джеймс Бонд.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА