Last news in Fakti

13 Октомври, 2020 10:48 2 708 7

Кейт Уинслет ще изиграе "криптокралицата" Ружа Игнатова

  • кейт уинслет-
  • ружа игнатова-
  • криптовалута-
  • кражба-
  • филм

Холивуд снима филм за криптокражбите с огромни размери на Игнатова

Кейт Уинслет ще изиграе "криптокралицата" Ружа Игнатова - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Холивуд ще заснеме филм за една от най-големите измами на този век. Чрез своята финансова пирамида българката Ружа Игнатова натрупва 4 милиарда долара, след което изчезва безследно.

Носителката на Оскар Кейт Уинслет ще играе във филма за Ружа Игнатова, носещ работното заглавие Fake! или в груб превод на български "Фалшив!". Лентата ще бъде заснета и продуцирана от холивудския гигант "Метро Голдуин Майер", съобщава изданието Deadline, цитирано от life.dir.bg.

Все още не е ясно дали Кейт Уинслет ще се превъплъти именно в ролята на българката, тъй като проектът е в началния си етап на пред-продукция и пълният актьорски състав не е уточнен.

Филмът Fake! е базиран на книгата на Джен МакАдам, която описва участието си в схемата OneCoin. МакАдам, която ще бъде и изпълнителен продуцент на филма, губи 300 000 долара в пирамидата на Ружа Игнатова.

Кейт Уинслет ще изиграе "криптокралицата" Ружа Игнатова

Сценарист и режисьор на лентата ще е Скот З. Бърнс, който нашумя с политическата си драма The Report.

Бърнс е работил заедно с Кейт Уинслет във филма Contagion на режисьора Стивън Содърбърг. Тази лента придоби особена популярност в началото на годината, тъй като почти пророчески описваше свят обхванат от пандемия.

В центъра на историята във Fake! стои родената в София българка Ружа Игнатова. Тя се оказва на върха на глобална пирамидална схема с крипто валутата OneCoin.

Заедно с брат си Константин, Ружа Игнатова създават компания за криптовалута и обещава да направи инвеститорите си несметно богати. Всичко обаче се основава изцяло на лъжи и измами. В PR материалите си OneCoin заявява, че "Доктор Ружа Игнатова" ще промени света, докато в действителност българката мами инвеститорите си.

Ружа Игнатова натрупва 4 милиарда долара от пирамидалната схема, след което изчезва безследно през 2017 година и продължава да е в неизвестност. Брат ѝ, Константин Игнатов, е арестуван в началото на 2019 година.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 таквизи работи

    10 1 Отговор
    Вижте как българка става известна! Но...не взимайте пример от нея.
  • 2 уфффф

    11 1 Отговор
    Пак ще се срича на развален български.
  • 3 Чичи

    19 2 Отговор
    А кой ще играе бацо шкафа, той е барнал повече пачки от тая
  • 4 В нашето

    5 0 Отговор
    племе, дори женките са шменти капели.
  • 5 Псевдоним

    4 0 Отговор
    Как завършва филмът?

    Коментиран от #6

  • 6 Гербераси долни

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Псевдоним":

    Намират едни пари в едно шкавче ,но не смеят да ги разследват за да има продължение.
  • 7 Джинс

    0 0 Отговор
    Кейт е прекалено симпатична за да се въплати в този селяшки персонаж.