Last news in Fakti

14 Октомври, 2020 11:47 1 354 0

Pearl Jam отбелязва 30 години от първото си излизане на сцената с концерт

  • pearl jam-
  • концерт-
  • юбилей-
  • онлайн

Концертът ще бъде излъчван онлайн

Pearl Jam отбелязва 30 години от първото си излизане на сцената с концерт - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Американската група Pearl Jam ще отбележи 30-ата годишнина от първото си излизане на сцената с концерт, който ще бъде предаван на живо в интернет.

Бандата на Еди Ведер е решила да зарадва феновете си на 22 октомври, като предаде в интернет концерта си от април 2016 година във "Уелс Фарго сентър" в град Филаделфия. В концерта са включени 32 парчета, които ще могат да бъдат проследени по nugs.tv. Феновете на състава ще могат да гледат изпълненията му от концерта до 25 октомври, пише БТА, цитирайки Контактмюзик.

Ведер и компания ще отбележат 30-ата годишнина от първото им излизане на сцената на "Ъф рамп" в родния им град Сиатъл.

Pearl Jam са една от известните сиатълски банди, представители на гръндж музиката. Основана е през 1990 г. в Сиатъл, САЩ. Стават популярни в началото на 90-те, заедно с Nirvana, Soundgarden и Alice in Chains.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА