23 Октомври, 2020 11:42 1 188 1

Пол Маккартни ще зарадва феновете с нов албум през декември

  • пол макартни-
  • албум-
  • бийтълс-
  • пол маккартни

Последният албум на Маккартни излезе през 2018 година

Пол Маккартни ще зарадва феновете с нов албум през декември - 1
Снимка: shutterstock

Небезизвестният Сър Пол Маккартни обяви излизането на нов албум. Той ще се казва "McCartney III" и ще се появи на пазара на 11 декември тази година. Това е нова колекция от песни, написани, изпълнени и продуцирани от бившия член на „Бийтълс“ точно половин век след първия му самостоятелен албум.

Издатели на новия албум са „Capitol Records“ и е записан в Съсекс, в южната част на Англия. Подобно на другите два албума със сходни имена, "McCartney" от 1970 г. и "McCartney II" от 1980 г., сега 78-годишният музикант също е работил сам по него.

„Живеех „заключен“ във фермата си със семейството ми и ходех всеки ден в студиото. Трябваше да работя върху филмова музика и така се появи първата песен. Когато приключих, се чудех какво да правя по-нататък“, разказва Маккартни пред „Ролинг Стоун“.

След това, както той казва, се е върнал към полузавършени неща, над които е работил през годините.

„Беше много забавно. Правех музика за себе си, а не с цел. Правех неща, които исках да правя, и не знаех, че това ще завърши в албум", каза той.

Пол Маккартни издаде предишния си албум "Egypt Station" през 2018 г., а последното му турне се състоя миналата година.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичо

    2 2 Отговор
    Чудя се в кой крачол да го преместя. Такъв голям избор имам... Точно с пол макартни ли ще ни занимавате? Нима няма по-хубави певци и групи?