Last news in Fakti

31 Октомври, 2020 10:47 2 163 4

Селин Дион с първа филмова роля

  • селин дион-
  • кино-
  • роля-
  • романтична драма

Певицата ще участва в романтична драма

Селин Дион с първа филмова роля - 1
Снимка: Shutterstock

Селин Дион ще се появи в новата романтична драма „Text for You“, в която ще си сътрудничи със Сам Хуан и Приянка Чопра Джонас, пише "Variety". Филмът е римейк на немската продукция „SMS Fur Dich“, базиран на книгата на Софи Крамър.

Сюжетът на филма разказва за жена, която след трагичната смърт на съпруга си продължава да изпраща съобщения на стария му телефон. Скоро тя открива, че номерът вече се използва от мъж, който живее от другата страна на града и който също страда от загубена любов.

Селин Дион влезе в киноидустрията, когато записа песните за анимацията на „Дисни“ „Красавицата и звяра“ и емблематичната „My Heart Will Go On“ за „Титаник“ , спечелила „Оскар“ за най-добра песен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 живота

    0 0 Отговор
    толкова пари има защ не си направи операция с големи усгни и гърди четрири номера по-големи

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 меломан

    1 0 Отговор
    Голема..Велика.... С Джони бяха.... Абе нема други като тях. Спомен и за Джони, бохемът на 20век.

  • 4 безплатен съвет

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "живота":

    Виж сега ...маргинал си роден...като маргимнал живееш , и като маргинал ще умреш. И без това полза от тебе никаква , ами що си не сложиш въжето. Да не хабиш куршума.