10 Ноември, 2020 13:44 5 206 8

Матю Пери - все по-далеч от образа на веселия Чандлър (СНИМКИ)

  • матю пери-
  • приятели-
  • чандлър-
  • актьор-
  • автобиография-
  • книга

Актьорът не понесе съвсем добре огромната слава, застигналата го от "Приятели"

Матю Пери - все по-далеч от образа на веселия Чандлър (СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

Актьорът Матю Пери, който се прочу с ролята си на забавния Чандлър в "Приятели" е на път да завърши писането на автобиографията си. Увлекателният живот на известния „приятел“ със сигурност ще бъде интересно четиво за мнозина, особено фактът, че е имал почти всичко на света, но поради проблеми със зависимостта сега няма работа и изглежда все по-зле, пише Дарик.

Think I’ve got a shot with her?

Публикация, споделена от Matthew Perry (@mattyperry4) на Фев 8, 2020 в 5:35 PST


„Матю не е идиот. Той знае, че нецензурираната история на сериала и неговият проблем с наркотиците ще бъдат бестселър", каза източник, близък до Пери, пред чуждестранни медии.

В автобиографията си актьорът пише за романсите си с известни актриси като Джулия Робъртс, Кортни Кокс, но също така и Дженифър Анистън, с която също е имал връзка.

Happy birthday, Jenny!!!

Публикация, споделена от Matthew Perry (@mattyperry4) на Фев 11, 2020 в 1:24 PST


В момента мнозина смятат, че Пери изглежда по-зле от всякога. Доста от неговите фенове са убедени, че това се дължи на пристрастяването му към наркотиците и алкохола, за което той често говори публично.

Баща му Кийт Морисън вече сподели информация за здравето му. Той каза, че Матю е претърпял тежка стомашна операция преди две години. Той коментира и как семейството на актьора е посрещнало успеха му.


„Успехът на сериала „Приятели“ изненада Матю, както и всички нас. Изобщо не се учудвам, че той бе избран за такава роля. Ролята на Чандлър точно отговаря на неговото специфично чувство за хумор. Той е надарена душа и много умно и добро момче", споделя бащата на Матю.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 На три

    12 19 Отговор
    Местим в другия крачул

    Коментиран от #7, #8

  • 2 Анонимен

    15 8 Отговор
    Беше готин сериал за годините си. Тогава актьорите бяха на мойте години и ми беше интересен, сега го повтарят, но някак си не ми е интересен.

    Коментиран от #3

  • 3 с опит

    3 24 Отговор

    До коментар #2 от "Анонимен":

    и тогава си беше толкова интересен...никога не ми е било понятно какво забавно намират хората в него.

    Коментиран от #5

  • 4 Гост

    16 3 Отговор
    Направо си е интересен в сравнение с "Всички обичат Реймънд" примерно
  • 5 Той

    22 1 Отговор

    До коментар #3 от "с опит":

    Не забравяй те че "Приятели" е най гледания сериал ! Най-вероятно има защо!?!
  • 6 Гост

    10 7 Отговор
    Славата до това води . Дрога алкохол , ако нямаш воля няма отърсване, от тези боклуци. Имал много пари и се чудил как да се забавлява и айде да се на друса за кеф . Това него разбирам, какво толкова има в това да се надруса или да си отнесе кратуната с пиене .Тез кравари са нация на хапчета и поемане да борят всякакви проблеми.
  • 7 Вввв

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "На три":

    Стаматов, ти ли си?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.