Last news in Fakti

19 Ноември, 2020 14:44 2 752 8

"Жената чудо 1984" излиза на голям екран на Коледа

  • жената чудо-
  • филм-
  • премиера-
  • коледа-
  • кино

Филмът ще бъде достъпен за един месец за потребителите на HBO Max

"Жената чудо 1984" излиза на голям екран на Коледа - 1
Снимка: Shutterstock

Множество филмови продукции отложиха премиерите си за 2021 г. с надеждата коронавирусът да си е заминал дотогава, но не и "Жената чудо 1984".

Филмът, който се гласи да предизвика фурор, ще излезе по кината в САЩ на Коледа и ще бъде достъпен за абонатите на платформата HBO Макс безплатно за един месец, съобщи АП, като цитира съобщение на "Уорнър Брос".

Продукцията ще дебютира в кината извън САЩ на 16 декември. След първия месец на безплатен достъп в платформата на НВО, "Жената чудо 1984" ще бъде прожектиран в кината още няколко седмици, а след това ще бъде пуснат на стрийминг платформата до поискване.

Това е безпрецедентна стратегия за филм от такъв ранг и знак за необичайните решения, към които много холивудски компании трябваше да се насочат във времето на пандемия. Повечето големи премиери, планирани за 2020 г., бяха отложени за 2021 г. или се състояха на различни стрийминг платформи както безплатно, така и със специална цена за достъп, както постъпиха от "Дисни" с игралната версия на "Мулан".

"Жената чудо 1984" е голяма продукция за "Уорнър Брадърс". Първият филм донесе на студиото над 820 милиона долара от глобални продажби през 2017 г., а продължението под режисурата на Пати Дженкинс с Гал Гадот в главната роля е очаквано с нетърпение не само от феновете, но и от собствениците на киносалони. В отделни райони на САЩ през последните месеци отново започнаха да затварят кинозалите заради пандемията от новия коронавирус.

"В някакъв момент трябва да избереш дали да споделиш любовта и радостта, които можеш да дадеш. Обичаме филма си, обичаме и феновете си, затова искрено се надяваме, че нашият филм ще внесе малко радост и ще е компенсация за вас в този празничен сезон", написа Дженкинс в Туитър.

Изпълнителният директор на "Уорнър мидия" Джейсън Килар обясни, че компанията ще оценява резултатите от филма по "напълно нов начин".

"Малко над четири милиона почитатели в САЩ се насладиха на първия филм за жената чудо в първите дни от прожекциите му през 2017 г.
Възможно ли е това да се повтори тази Коледа с "Жената чудо 1984" в кината и на НВО Макс? Очакваме с нетърпение да научим и правим всичко по силите си да дадем право на избор на зрителите", написа той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ученикът

    1 3 Отговор
    Браво на тази какичка.
  • 2 Алфа Вълкът

    1 2 Отговор
    Аман от евреи, тая гледате такава хубава лъскава, ама гаранция мяза на сирийка. То и сега ѝ личи, че синее!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гост

    0 0 Отговор
    Направиха кап.Америка а след това и Уондъруоман. Направиха Супермен, веднага след него и супергърл. Направиха Батман, а после и Батгърл. Направиха човека вълк, не закъсня и жената котка. Жените постоянно копират мъжете, а после реват че живеели в сянката им. Ами направете си нещо ваше и спрете да го играете втора цигулка, без грам творческо въображение и креативност.