Last news in Fakti

7 Януари, 2021 14:46 2 749 11

Мария Бакалова разкри какво я е привлякло да се снима в "Борат 2"

  • мария бакалова-
  • борат 2-
  • актриса

Това е посланието му, че трябва да се отнасяме еднакво към всички, независимо от тяхната националност, раса, пол и сексуалност

Твърдо против разделението на полова, национална и религиозна идентичност е актрисата Mapия Бакалова. Това разкрива в интервю за „Лос Анджелис Таймс" младата българка, която придоби огромна популярност с ролята си в „Борат 2".

„Ha клетката, в която съм затворена в сцена от филма, гледах като на метафора на патриархалното общество. Мислех за всички моменти, в които съм била подценявана заради това, че съм жена. За съжаление, все още живеем в някои нагласи от миналото. Едно от нещата, които наистина ме привличаха във филма, бе посланието му, че трябва да се отнасяме еднакво към всички, независимо от тяхната националност, раса, пол и сексуалност“, споделя Бакалова.

Младата звезда разказва още за вълненията около снимките на филма, за който до последно не е имала право да каже на никого. „Казах на родителите ми само да не се притесняват. До края те не знаеха какво снимам. Разбраха, чак когато видяха лицето ми на трейлъра“, споделя Бакалова.

Само преди дни тя взе награда за най-добра женска поддържаща роля от чикагските независими артисти. Малко преди това Мария бе зарадвана със същото признание от нюйоркската критика.

Бакалова и нейният мениджър Юлиан Костов започнаха съвместна работа по минисериал, разказващ българска история. Очаква се лентата „Свобода или смърт" да бъде факт през 2022 година.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 az # MAGA

    20 2 Отговор
    ПАРИТЕ!
  • 2 Азамат Багатов

    12 1 Отговор
    Панталона на дедо Джулиани.
  • 3 И ний сме дали нещо на света

    16 3 Отговор
    М.Б. първия БГ жендр с международно признание
  • 4 Страхлив Гал Фон

    14 3 Отговор
    Жените били подценявани? Къде, кога и в какво? Може да участват в игри по шахмат в двубой с мъже, могат да вдигат щанги и да се състезават не само с жени, но и с мъже. В бокса също. А на мен не ми разрешиха да се явя индивидуално с две точки в турнира по художествена гимнастика! Възмутително, сър Елтън Джон!
  • 5 Гост

    10 4 Отговор
    Тая да погледне и да види във каква простотия се е снимала , става само да го гледаш в кенефа .
  • 6 Алфа Вълкът

    4 3 Отговор
    Чисто туркинче!
  • 7 Марийче,Марийче

    4 3 Отговор
    Още колко има да пасеш..
  • 8 КАПИТАН СМЪРТ

    2 2 Отговор
    ДУПКАТА НА ГЕВРЕКА, НЕМА ПРАВО НА МНЕНИЕ.
    ГЛЕДАЙТЕ ДА НЕ ФАНЕМ НЕКОЙ ОТ ТИЯ, НА КОИТО СЪМ ЗАБРАНИЛ, ДА СЕ ДОМЪКНЕ У КИНОЦЕНТЪРА, ДА МУ ГИ ЧУПИМ КОПИТАТА ЗОРЛЕМ.
  • 9 КАПИТАН СМЪРТ

    1 2 Отговор
    АЗ НАКАЗВАМ ВСИЧКИ ЕДНАКВО, НЕЗАВИСИМО ОТ ПОЛ, РАСА, ВЪЗРАСТ, РЕЛИГИЯ :)
  • 10 нечесан

    5 1 Отговор
    Еврейските $шекели$ зад СахаБаронКоен естествено. Не я обвинявам, но си мисля че нощните госпожици си вадят прехраната по-честно от доста други професии.
  • 11 коментатор

    0 0 Отговор
    Така като я гледам,доста свир.... е направила,за да се снима.После да не каже,че е изнасилена в някоя баня ????