Last news in Fakti

17 Февруари, 2021 11:14 2 481 3

Дъщерята на Стивън Спилбърг превзема музикалната сцена (ВИДЕО)

  • саша спилбърг-
  • стивън спилбърг-
  • музика-
  • певица-
  • музикант-
  • сцена

Щерката на легендарния режисьор се изявява под артистичен псевдоним, който няма общо с известната ѝ фамилия

Дъщерята на Стивън Спилбърг превзема музикалната сцена (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Бъзи Лий, под това име Саша Спилбърг, дъщеря на прочутия режисьор Стивън Спилбърг, издаде обещаващия си първи солов албум. Компилацията представя "филма" на живота ѝ чрез деликатния ѝ глас и меланхолични мелодии, предаде АФП.

Тя даде интервю за агенцията чрез Зум от... автомобила си в Лос Анджелис. "Интервю от колата - толкова типично за Лос Анджелис!", смее се тя. По време на разговора на английски език тя вметва три изречения на перфектен френски, спомен от престоя ѝ във Франция, любовната ѝ връзка през това време и края ѝ, вдъхновил албума "Spoiled Love" , издаден от "Фючър Класик", предава БТА.

От деветте парчета в него две са инструментални, а песните са седем. Единият инструментал е "Brie". "В началото имахме три инструментала, които работехме под названията на сирената - "Brie", "Camembert" и "Gruyеre". Заиграхме около френската дума за сирене "fromage", която на английски език може да се раздели на "From Age" и кореспондира с темата на албума - за това как пораснах след раздялата", обяснява певицата.

"Звучи малко като шега, но аз обичам каламбурите. Накрая запазихме "Бри" - сувенир от Франция, която обичам и от времето, когато живеех между Париж и Лос Анджелис", каза тя.

В интервюто разказва и за отношенията и работата си по албума с Николас Джар. Двамата стават най-добри приятели на втория ден след запознанството си в университета, когато са на 18 години. "Двамата не можем да сме заедно в една стая и да не правим музика", казва тя.

"Той ме научи да пея по-спокойно, да имам по-интимно отношение към микрофона, защото преди, когато пеех в група, сякаш се борих срещу инструментите", разказа певицата.

Обяснява псевдонима си с това, че "Бъзи" (шумящ) е израз на нейната екстровертност, а Лий е името на баба ѝ по бащина линия.

Бъзи Лий казва, че пандемията от COVID-19 е забавила с година излизането на албума ѝ. Певицата вече се готви за следващия, който трябва да излезе през 2022 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз40🏴‍☠️

    2 2 Отговор
    Сега ще възпява като баща си индустрията на холокоста и пандемията.
  • 2 Най краткия виц

    8 0 Отговор
    Еврейн миньор !
    Като оставим мйтапите настрана, за щерката незнам, но Спилбърг наистина създаде неща които го нареждат във великите творци !
    Няма как да го отречем !
  • 3 Даааам

    4 2 Отговор
    Бая грозноватичка, бездарна, но пък няма срама. До това водят многото пари. Смятат, че с кинти всичко се купува. Поне някой зад кадър да пее вместо нея.