21 Март, 2021 11:20 6 681 15

COVID-19 погуби най-добрия бургаски фотограф

  • covid-19-
  • фотограф-
  • почина

Петя Даскалова бе определяна от специалисти за изключителен талант

Бургас се събуди със шокираща новина днес. Най-добрият фотограф Петя Даскалова е починала от COVID-19 късно снощи. Тя ни напусна на 50-годишна възраст, съобщава flagman.bg

Петя Даскалова бе определяна от специалисти за изключителен талант.

От 1995 година тя ръководеше собствена рекламна агенция. Един от създателите е на Сдружението на Бургаската фотографска общност.

Участвала е в множество изложби, а освен това сама е инициирала благотворителни кампании за различни каузи.

„Петя бе изключителен човек с голямо сърце”, казват приятелите ѝ.

„Мразя ковид! Отне от нас, от света, скъпата ми Петя. Добро сърце, цветна душа, верен приятел и професионалист. Ти не просто снимаше, ти разказваше истории. Вия от болка…днес трябваше да се чуем. ”, написа във Фейсбук Ваня Христова от фондация „Искам бебе” .

Петя Даскалова има малка дъщеря.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Johansson

    25 8 Отговор
    Със съпътсгващо заболяване отравяне от живак.
  • 2 астра

    25 7 Отговор
    на боко питека не му ли е време пак да се зарази ?
  • 3 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    19 5 Отговор
    Напишете по подробно ,дали е лекувана в болница....Кой лекар....Имала ли е съпътващо заболяване ,като рак например лекуван в бг!Дайте инфо!

    Коментиран от #7

  • 4 Аз40🏴‍☠️

    23 6 Отговор
    Единствено резултати от аутопсия могат да покажат, от какво е починала жената. Къде са референциите? Не ме разбирайте погрешно, да почива в мир, моите съболезнования на роднини, но само така можете да заявите, че е точно това, което я е погубило, а не неправилно лечение, или придружаващо тежко заболяване. А и самата публикация е от рода на да прихване някоя рожба на психоатаките от сутрин до вечер.
  • 5 Стига с този погребален патос,

    25 7 Отговор
    Стига с тези некролози и жалейки! Май ви е супер приятно да се вайкате и жалите по цял ден! Миналата седмица се върнах от Египет - място с пословично ниска хигиена! Там няма маски, няма социална дистанция - ресторанти, дискотеки и магазини работят като за световно! Пълно е с европейци, които са избягали от студа и измислената ви пандемия. Живеят там от три-четири месеца! Пътуват из страната, познават се и комуникират постоянно помежду си. Как пък за един болен не се е разбрало, да не говори за починал!?!? А тук, с всичките ви идиотски мерки, само ревете за болни и умрели! А, стига, де!

    Коментиран от #8

  • 6 пухчо

    8 6 Отговор
    Вчера загубих домашният си любимец - Пухчо. Беше прегазен от КовидЛимузина, хвърчаща бясно по улиците на квартала. Нямаше смисъл да го водим на лекар за изследвания и опити да му помогнем да прескочи трапа (и без това нямаше да ни обърнат внимание, защото са много заети сега, да лекуват истински болните) - причината беше ясна...
  • 7 Дълбоко тъп

    9 9 Отговор

    До коментар #3 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Няма придружаващи заболявания, не пие хапчета, спортува. Сега доволен ли си. И вземи се разкарай.

    Коментиран от #11

  • 8 Леко си се объркал

    6 3 Отговор

    До коментар #5 от "Стига с този погребален патос,":

    При 2 пъти по малко извършени теста Египет е много близо до нашите бройки заразени и умрели. Хем средната възраст им е наполовина.

    Коментиран от #10

  • 9 ЕС да се прекръсти на ПЕА

    8 1 Отговор
    Погребална Европейска Агенция.Аман от некролози,некрофили и "яко ще се мре" ефектът е 100% противопоказен и антихуманен най-вече за децата! НИЩО не помага 24 часовото бля бля.Знаем за маските и дистанцията,защо ни го набивате денонощно?!
  • 10 Аз40🏴‍☠️

    14 2 Отговор

    До коментар #8 от "Леко си се объркал":

    Нищо не се е объркал, а пише как стоят нещата там. Колкото до PCR метода, който се ползва за откриване на ковид-19 не показва въобще дали някой реално го има, камо ли, че ще умре от него. Има интервюта с Кари Мюлис (създателя му, нобелова награда), в които казва, че не може да бъде ползван за да открива вируси. Научно е безсмислено по всяка логика, ако знаеш как действа. Дори в The Lanced има публикация за "ефективността" му. И купища други референции, а реално няма нито една референция за това, че открива ковид-19. Нито една, само празни глупости с ненаучна база.
  • 11 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 2 Отговор

    До коментар #7 от "Дълбоко тъп":

    Не съм доволен искам и щабът да го каже-официално!Ако е както казвате,значи лекарите са я ...излекували
  • 12 Стига с тези глупости

    8 1 Отговор
    ТЕ желаят да ни направят : Роби. Това е истината.

    Коментиран от #13

  • 13 Просветен илюминат

    5 1 Отговор

    До коментар #12 от "Стига с тези глупости":

    Да,това е манипулация и с нея засилват страхът и ни внушават виждате ли,колко хора си заминаха от вируса.
    Как можем да постигнем здраве и вътрешен мир говорейки само за болести,вируси и починали?
    Всеки умира един ден и то не заради някакъв си вирус.
    Мисълта за вируса ви разболява и убива защото поражда определени негативни емоции и средата в която се живее е задушаваща и заради това имат повечето хора проблеми с белите дробове.
  • 14 цербер

    0 0 Отговор
    COVID-19 погуби най-добрата бургаска фотографка.
    Петя Даскалова бе определяна от специалисти за изключително талантлива.
  • 15 глоги

    2 0 Отговор
    Лошо! Останахме с една душа по-малко. България се топи. Лека й пръст на жената!