7 Януари, 2013 00:11 3 178 0

Джулия Робъртс става СПИН-доктор

  • джулия робъртс-
  • филм

Джулия Робъртс ще се снима в телевизионна адаптация на известната пиеса на Лари Крамър  „Обикновено сърце“ (The Normal Heart), предаде ananova.com. Хубавата жена ще влезе в кожата на реална личност - прикованата към инвалидна количка д-р Ема Брукнър, която се занимава с ХИВ-позитивни пациенти в началото на епидемията от СПИП през 80-те.

Пиесата обира овациите на критиката на премиерата в Ню Йорк през 1985 г., а от 2011 г. се играе на Бродуей. За изпълнението си в бродуейската постановка Елън Бъркин е удостоена с награда „Тони“ за най-добра актриса във водеща роля, а сега от нея щафетата ще поеме носителката на „Оскар“ Джулия Робъртс. Неин партньор в тв лентата ще бъде Марк Ръфало.

Филмът трябва да се завърти на екрана на HBO през 2014 г. Негов режисьор е Райън Мърфи, който е работил с Джулия в култовия „Яж, моли се и обичай“. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА