9 Май, 2021 10:18 2 003 5

Саша Барън Коен с награда за "Комедиен гений" от MTV

  • саша барън коен-
  • комик-
  • награда-
  • mtv

Комикът ще стане едва четвъртият носител на отличието, което се присъжда на актьор с изключителен принос към света на комедията

Саша Барън Коен с награда за "Комедиен гений" от MTV - 1
Снимкa: Shutterstock

Британският актьор Саша Барън Коен ще бъде удостоен с приза "Комедиен гений" на предстоящите филмови и телевизионни награди на MTV, съобщи Hollywood Reporter, цитиран от dir.bg.

Комикът ще стане едва четвъртият носител на отличието, което се присъжда на актьор с изключителен принос към света на комедията и оказал съществено влияние за трансформирането на жанра. Първата награда "Комедиен гений" получава Уил Феръл през 2013 г., последван от Кевин Харт през 2015 г. и Мелиса Маккарти през 2016 г.

На предстоящите филмови и телевизионни награди на MTV Саша Барън Коен ще се съревновава за още три отличия за работата си над "Борат 2" и "Процесът срещу Чикаго 7".

С най-много номинации - пет на брой, е телевизионната поредица "Уандавижън" от вселената на "Марвел".

Сериалът с Елизабет Олсън и Пол Бетани ще се съревновава за призовете за най-добро шоу, най-добър герой, най-добро изпълнение в шоу, най-добър злодей и най-добър екранен бой, припомня изданието.

Шоуто за филмовите и телевизионни отличия на MTV е разделено на две вечери, като първата на 16 май ще бъде посветена на основните награди, а втората на 17 май ще бъде ориентирана главно към риалити форматите. Водеща ще бъде комедийната звезда Лесли Джоунс.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от многото

    20 3 Отговор
    Чак пък гений! Ако той е гений , не знам как да степенувам Парцалев и Калоянчев.

    Коментиран от #2

  • 2 хъхъ

    22 3 Отговор

    До коментар #1 от "един от многото":

    Гений е бил Чарли Чаплин, а не този...и двамата са евреи, но единия талантлив.
  • 3 гост

    10 3 Отговор
    Гений на Простотията.Спомнете си ,,Агент полуинтелигент" .
  • 4 Дядото

    10 2 Отговор
    ....!?!? Какъв бил...!?!? Абе все по често се замислям накъде отива това все по инфантилно но налагащо волята си...ново американско арт течение : ДЕБИЛИЗЪМ !!! :)
  • 5 Гост

    2 0 Отговор
    A Джим Кери НЕ, така ли?