Last news in Fakti

13 Юни, 2021 16:21 3 621 11

Алекс Сърчаджиева играе себе си в "На живо"

  • александра сърчаджиева-
  • на живо-
  • спектакъл

Една жена разказва бурите на живота си в телевизионното студио, докато вечерното небе навън се раздира и ехти от дъжд като потоп

Новият театрален спектакъл "На живо" е изповед на Александра Сърчаджиева, която всички смятат, че познават, разказват от екипа на актрисата.

Текстът на пиесата е на Яна Борисова по разкази на самата Александра, а режисьор - Димитър Коцев-Шошо. Премиерата в София ще бъде на 15 юни, на откритата сцена във Военна академия, в рамките на театралния фестивал "София моно".

Прожекторите светят ярко към основния гост на най-гледаното предаване в ефира - актрисата Александра. Водещата Ева Ходор (в ролята Радена Вълканова) обстрелва Александра с безпощадните си въпроси, докато разговорът не се превръща в дълбока и прочувствена изповед. Една жена разказва бурите на живота си в телевизионното студио, докато вечерното небе навън се раздира и ехти от дъжд като потоп.

Всичко това ще преживее публиката на представлението, в което Александра Сърчаджиева играе себе си. Текстът на постановката е на Яна Борисова и Александра, която в продължение на няколко месеца ѝ разкрива своя живот.

Сценографията е на Никола Тороманов, а музиката - на Милен Кукошаров.

"На живо" ще се играе и в Бургас - на 20 юни, на сцената на Държавната опера, и във Варна - на 21 юни във Фестивалния конгресен център.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    20 2 Отговор
    Лоша диагноза-играеш себе си,мислейки се за толкова велик!А беше позната като жената до Иван Ласкин само!
  • 2 Че тя

    15 2 Отговор
    кога е себе си , че да се играе ?
  • 3 Счупи тъпомера

    14 2 Отговор
    Тая се е взела насериозно, сякаш е Айнщайн. Да играеш себе си, трябва да си доста известна и велика, а тя е свеовно неизвестна, явно е с психиатрична диагноза.
  • 4 Гочето

    13 2 Отговор
    Отиде си Иван Ласкин и веселата вдовичка завъртя пТичка.
  • 5 любител

    16 2 Отговор
    до кога ще толерирате тази некадърничка.стига вече е използвала полажението в което са хиляди като нея. ами направете и собствено предаване да ви плюят хората така че дайте и пари да спре да реве.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Иво

    10 1 Отговор
    И кой ще я гледа тази некадърна досадница
  • 8 Просто човек

    8 1 Отговор
    По цял ден ни занимавате с тая некадърница. Ако не бяха великите и родители,тя е нищо!
  • 9 Е !!!!

    3 1 Отговор
    И ???
  • 10 Ех колко

    3 3 Отговор
    сте долни.Да не би живота и да е бил лесен,но аз не съм чула да се оплаква или да е молила някой от вас за помощ?????????????Животът и има интересен сюжет за такъв спектакъл.Може да злобеете,но жената на Ласкин както казвате май издържаше големия Ласкин ,разпъната на различни участия.Така,че тя си е боец в своя живот и се спасява сама,какво ЗЛОБЕЕТЕ??????
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.