Last news in Fakti

11 Септември, 2021 22:00 2 904 6

Джеймс Бонд се завръща в кината на 1 октомври (ВИДЕО)

  • джеймс бонд-
  • смъртта може да почака-
  • даниел крейг

"Смъртта може да почака" е 25-ият филм от емблематичната шпионска поредица

Джеймс Бонд се завръща в кината на 1 октомври (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Джеймс Бонд се завръща в кината на 1 октомври със "Смъртта може да почака", съобщават от "Фоум филм", цитирани от БТА. В 25-ия филм от емблематичната шпионска поредица, който бележи последното превъплъщение на Даниел Крейг като Агент 007, шокираща тайна заплашва не само да разбие личния свят на Бонд, но и да потопи планетата в хаос, разруха и смърт.

В "Смъртта може да почака" Бонд е напуснал активна служба и се наслаждава на спокоен живот в Ямайка. Покоят му обаче се оказва краткотраен - на прага му се появява старият му приятел Феликс Лайтър от ЦРУ, който има нужда от неговата помощ. Мисията да спаси отвлечен учен се оказва далеч по-коварна от очакваното и отвежда Бонд по следите на мистериозния Сафин. В ролята е носителят на "Оскар" Рами Малек ("Бохемска рапсодия"). Неговият герой търси отмъщение и жадува за Маделин Суон (Леа Сейду) - първата жена, която Бонд си е позволил да обича истински след смъртта на Веспър Линд, и която крие не по-малко опасни тайни.

Режисьор е Кари Фукунага ("Истински детектив", Beasts of No Nation). Сценарият е на Нийл Първис, Робърт Уейд, Кари Фукунага и Фийби Уолър-Бридж. В останалите роли са Ана де Армас, Лашана Линч, Ралф Файнс, Кристоф Валц, Бен Уишоу, Наоми Харис, Джефри Райт, Рори Киниър, Били Магнусен и др.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гунди Говедоф

    5 2 Отговор
    Балсъм го
  • 2 Делю Хайдутин

    3 2 Отговор
    Връща се като гей.
  • 3 Сценарист

    5 2 Отговор
    Геят Бонд респектира хетеросексуалният Сафин който упражнява сексуален тормоз над лесбийката Маделин.
  • 4 Dimitrin Rusev

    3 0 Отговор
    Работил съм в къщата на Рейчал,жена му .Унгарска еврейка,но Човек ! За разлика от баща и !
  • 5 Цар Живодар

    1 0 Отговор
    Филма ше е хитов !
  • 6 Йклкх

    0 0 Отговор
    Аз Веспър във филм не съм я мяркал. Иначе е "първото момиче на Бонд". И баш коктейла, който пие Бонд се казва Веспър, ама и това го няма във филмите.