Last news in Fakti

17 Ноември, 2021 18:15 2 199 16

"Стани богат" се завръща на малкия екран

  • стани богат-
  • михаил билалов-
  • би ти ви-
  • 20 декември

„Стани богат“, се завръща на 20 декември

Легендарна телевизионна игра, световен бранд с милиони фенове по целия свят и 20-годишна история у нас – „Стани богат“, се завръща на 20 декември. Всяка делнична вечер от 18:00 часа каналите на bTV ще бъдат запазена територия за хората, които обичат да тестват знанията си и да научават интересни нови факти, докато получават признание за широката си обща култура, съобщи actualno.com.

В празничните вечери в края на годината цялото семейство ще се забавлява в компанията на харизматичния водещ Михаил Билалов, който ще посрещне в студиото на шоуто много и любопитни нови участници. Всички, дръзнали да седнат на стола на богатството, не само ще претендират за спечелването на 100 000 лв., но и ще демонстрират невероятен хъс и знания, докато разкриват интересни факти за самите себе си. Зрителите в юбилейната година на формата ще станат свидетели на динамична игра, която със средствата на качествената телевизионна продукция ще се превърне в своеобразен празник на човешкото любопитство към света.

„Стани богат“ е предаване, с което израснаха няколко поколения. Предаване, което възпитава, казва Михаил Билалов. - Живеем във време, в което информацията е навсякъде, а знанието е дефицит, така че за мен е чест, но и отговорност да съм част от шоуто. Тази година „Стани богат“ в България става на 20 и каня всичките му фенове да празнуваме заедно в ефира на bTV. Гледайте тази велика игра, защото в новия сезон имаме участници без аналог, които са истински празник за ума“, допълва водещият.

Знаменитото шоу, в което познанията могат да бъдат възнаградени с голямата награда от 100 хил. лева, ще отбележи второто си десетилетие с нови елементи в регламента и редица изненади. Предаването ще предложи много нови знания, модерен хумор и качествено развлечение за цялото семейство. „Стани богат“ е една от най-обичаните и чакани продукции в българския ефир този сезон. Емблематичното предаване е по лиценз на Sony Pictures Television и е първото по рода си, реализирано в България. С ежедневните делнични епизоди, bTV затвърждава стремежа си да поднася качествено съдържание на своите зрители и то в момент, в който интелигентни игри за знания с голям награден фонд липсват в родния ефир.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    10 0 Отговор
    как се става богат с 200к не ми е много ясно , ама карай..-това са точно толкова пари , ако жена ти не е стока , да ги прахосате за няма и година
  • 2 реалиста

    2 1 Отговор
    а на големият екран,кога?
  • 3 Горанов

    16 0 Отговор
    последния печели ще ви удари в земята по рейтинг !
  • 4 Question

    6 0 Отговор
    Боко кога ще участва?
  • 5 Мани

    4 0 Отговор
    Джаро ли ще е водещ 😄
  • 6 Иван Грозни

    9 0 Отговор
    Стани богат, да. Но никой не казва как, а само Боко знае.
  • 7 браво

    9 2 Отговор
    Да гледаме едно стойностно предаване ,а не разни реалитита ,където глупостта и простотията е издигната на пиедестал!
  • 8 Аристотел

    8 2 Отговор
    Последния сезон бяха поканили най-големите неграмотници незнаещи посоките на света, градовете в България и елементарни въпроси от обща култура. Нищо чудно, че падна от ефир. Билалов ми харесва, трябва само да имат по-висок критерий за участниците сядащи на стола. Ще видим BTV как ще се справят...
  • 9 Грульо

    2 0 Отговор
    В раз криза трябва да го преименуват на стани беден. :D
  • 10 Сара Бабунска

    3 0 Отговор
    А Никиту Кънчев дей е ????
  • 11 Тоалетна хартия

    6 1 Отговор
    В цял свят е """ стани милионер""" . Тез 200 хил.лв.са за абдалите. Не второ, ами 22 качество хора ни имат. Предаването е унизително!! С 200хил.лв. не можеш един нормален апартамент в софия да купиш!!!! Обеля, Люлин и др.подобни са гета, шопите се нанасят там. По-добре с циганите да живееш!!!
  • 12 Роза

    2 0 Отговор
    Единственото шоу по ТВ,което гледам!Защото дава знания!Въпросът за парите и наградите малко ме интересува.
  • 13 Топал

    1 1 Отговор
    От Нова телевизия, през БНТ и сега по БТВ.
  • 14 лумпо

    1 2 Отговор
    Ако го води Билалов няма да го гледам
  • 15 на село

    2 0 Отговор
    Вcякa дeлничнa вeчeр oт 18:00 чaca кaнaлитe нa bTV щe бъдaт зaпaзeнa тeритoрия зa хoрaтa, кoитo oбичaт дa тecтвaт знaниятa cи и дa нaучaвaт интeрecни нoви фaкти,. ТЪКМО ЩЕ ЗАСЕНЧИ ТЪПОТО ПРЕДАВАНЕ НА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ ПО ТОВА ВРЕМЕ,УРА!
  • 16 Орлин Павлов

    0 0 Отговор
    Последният печели е в пъти по-добро!