27 Юли, 2020 16:54 2 014 2

Почина първият водещ на "Стани богат” в САЩ

  • стани богат-
  • сащ-
  • реджис филбин-
  • тв водещ-
  • почина-
  • 88 години

Телевизионният водещ Реджис Филбин е издъхнал на 88 години

Почина първият водещ на "Стани богат” в САЩ - 1
Снимка: shutterstock

Реджис Филбин, познат на сънародниците си като енергичен и забавен водещ на развлекателни шоута, и прекарал над 17 000 часа пред камера - рекорд в историята на американската телевизия, почина на 88-годишна възраст, съобщават световните агенции, позовавайки се на семейството му.

Популярният водещ е починал от естествена смърт само месец преди 89-ия си рожден ден, пише сайтът life.dir.bg.

"Семейството и приятелите му винаги ще бъдат благодарни за времето, прекарано с него, за неговата топлота, легендарното му чувство за хумор и удивителната му способност да придава смисъл на всеки един ден. Благодарим на почитателите за подкрепата през 60-годишната му кариера и молим правото ни на лична неприкосновеност да бъде уважено в този момент на скръб", се посочва в направеното изявление.

Реджис Филбин е бил водещ на редица телевизионни шоута, сред които на американската версия на "Стани богат".

В. "Ню Йорк таймс" отбелязва, че общата продължителност на престоя на Филбин в ефира на американската телевизия надвишава 17 000 часа. Постижение е записано в Книгата на рекордите на Гинес.

Президентът на САЩ Доналд Тръмп изказа в Туитър съболезнования на близките на водещия, отбелязвайки, че Реджис Филбин е бил негов приятел. Почит към телевизионната знаменитост отдадоха и колеги от малкия екран, сред които Джими Кимъл и Боб Сагет.

Американският комик и водещ на късно шоу Дейвид Летърман навремето нарече своя дългогодишен приятел Реджис Филбин "най-забавния човек по телевизията". 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Жизел Желкович Ражнатович 1980

    2 1 Отговор
    И да ми триеш коментарите мадуратор, Аркан е жив