31 Март, 2022 15:54 5 367 0

Световноизвестна 3D изложба "Doubt Your Eyes" отваря врати у нас

  • изложба-
  • 3d-
  • 3d картина-
  • интерактивна изложба-
  • интерактивна картина

Впечатляващата изложба отваря врати утре в галерията на СБХ

За първи път в България отваря врати световноизвестната експериментална изложба 3D DOUBT YOUR EYES в петък, 1 април. Изложбата ще гостува в София от 1 до 30 април 2022 г. включително в галерията на СБХ на ул. “Шипка” 6.

Експозицията на World Touring Exhibitions, една от водещите компании в бранша, е обиколила САЩ, Близкия Изток, Западна Европа, привличайки милиони посетители, включително в най-известните музеи, увеселителни паркове и търговски центрове. Със своите впечатляващи 30 интерактивни точки, 3D DOUBT YOUR EYES тя привлича хора от 5 до 75-годишна възраст, като всеки може да стане част от необичайна илюзионна сцена и да си направи забавни и паметни снимки (от които се получават чудесни постове в социалните мрежи).

Изложбата 3D DOUBT YOUR EYES комбинира 3D ръчно изработени картини и илюзионни сцени. Картините, които се виждат двуизмерно на живо, се превръщат в триизмерни в момента, в който човек стане част от сцената, която пресъздават. Изложбата е напълно интерактивна с 30 интерактивни точки. Тя е артистична, образователна и забавна. Картините са създадени на ръка от професионални 3D художници по проект, специално за изложбата. Нито едно от тези произведения не е отпечатано с комерсиална цел, което ги прави напълно уникални.

Междугалактически дуели, ходене по Луната и гримиране на Мона Лиза са само част от сцените, в които деца, тийнейджъри и възрастни могат да станат част от света на 3D DOUBT YOUR EYES.

Не пропускайте това наистина интересно събитие, което няма прекомерни претенции за висока култура, но може да стимулира мисленето и фантазията, да образова и за забавлява.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА