Last news in Fakti

21 Юни, 2022 12:57 2 867 16

Игрален филм "Чебурашка" излиза навръх Нова година (ВИДЕО)

  • чебурашка-
  • игрален филм-
  • премиера-
  • кино

Чебурашка ще бъде пресъздаден във филма с помощта на жива CG-графика и технология за улавяне на движението

Игрален филм "Чебурашка" излиза навръх Нова година (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Първият тийзър на филма "Чебурашка" вече е публикуван онлайн, а премиерата на филма е насрочена за 1 януари следващата година, съобщават от пресслужбата на Central Partnership.

Зрителите за първи път ще видят героите на филма: освен анимационния Чебурашка, ядосан градинар Генадий, изигран от Сергей Гармаш, и главния злодей - директорката на шоколадовата фабрика Римма, изиграна от Елена Яковлева, пише БГНЕС.

"Снимките на "Чебурашка" започнаха миналата година в Сочи и приключиха през юни в Московска област. Финалният кадър е заснет в действаща шоколадова фабрика с героинята на Елена Яковлева, Римма, в която много фенове на анимацията ще открият някои черти на противна модна героиня с барета", се казва още в съобщението.

Режисьор на филма е Дмитрий Дяченко. Освен Гармаш и Яковлева роли във филма изпълняват Олга Кузмина, Полина Максимова, Фьодор Добронравов, Сергей Лавигин и др. Отбелязва се, че Чебурашка ще бъде пресъздаден във филма с помощта на жива CG-графика и технология за улавяне на движението.

"Оказва се, че това е една много сърдечна и забавна история, в която Чебурашка визуално невероятно прилича на познатия и обичан от детството анимационен герой. Но характерът му е малко по-различен - той е по-модерен, енергичен и жив. Може би дори по-забавен. Надявам се, че филмът ще се хареса на зрителите, ще стигне до сърцето им", цитира пресслужбата думите на Дяченко.

Филмът ще излезе на екран на 1 януари 2023 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пуф-паф

    2 8 Отговор
    Да запалим чебука.
  • 2 Въпрос

    9 15 Отговор
    Чебурашка, като модерен руски герой, краде ли перални и тоаленти клекала?

    Коментиран от #11

  • 3 Руската мечта

    6 1 Отговор
    Айде тез си сбъднаха мечтите..
  • 4 МммА

    25 6 Отговор
    Поколението,които пораснахме стея и други соц.филмчета знаем ,че е по-добре децата да гледат Чебурашка вместо някое филмче с автомати и трупове,защото утре филмчето се пренася в училище и гърмиш наред. Примери в сащ колкото искате.

    Коментиран от #8, #9

  • 5 Лошия

    8 19 Отговор
    Освен стари коли, перални и телевизори. Почнаха да правят и стари филми. Направо копаят дъното, ама са ,,доволни"
  • 6 Соваж бейби

    11 2 Отговор
    Хе хе колко е по готина миньона Чебурашка ,дано да я пуснат озвучена и наш език веднага я пускам на малкия.
  • 7 Просто човек

    6 3 Отговор
    Обичам Чебурашка, мразя Пут.кин!
  • 8 Соваж бейби

    10 0 Отговор

    До коментар #4 от "МммА":

    Прав си писна ми от Алвин анимацията малкия ми син не мога ти опиша колко не хубави думи от там още не можеше да говори добре когато се изнерви на касиерката и каза побързай стара жено няма да прекарам цял ден тук заради теб ....и още няколко изненади се наложи да го блокирам в Гюли децки канал,следват и
    Междузвездни войни пародията лего анимация ,уникално " красиви " и оригиналите също толкова" привлекателни" , и The Loud House
  • 9 Ново поколение

    1 10 Отговор

    До коментар #4 от "МммА":

    Да пораснахте с чебурашка и какви роботи се извъдихте. Поколението на моите родители са олицетворението на глупащина, цинизъм и патологично лизане на задници. След това щтракахте с пръсти и мечтаехте за бял мерцедес. Аз порастнах с мечтата да пътувам, да видя свят, да имам нормална работа и дръжава която не е царство на мутрите. Мисля че е време старото поколение да си гледат плетките и да потеглят към последния дъх и да оставят бъдещето на младите.

    Коментиран от #10, #12, #13

  • 10 Шматка

    9 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ново поколение":

    Не забравяй, че след някоя и друга година и на теб ще препоръчат същото...
  • 11 Безплатен съвет

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Въпрос":

    Провери дали Cartoon network не ти е откраднал мозъка!
  • 12 Соваж

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ново поколение":

    Не си прав сладурче на Китай и Корея не им пречи да бъдат в крак с модата ,забравих и Япония виж Токио колко е красив .В същото време да има що годе дисциплина и човешки начин на живот не като краварския следван от Европа още имаме надежда ,иска се незабавни мерки поне за внуците малко по спокоен живот
  • 13 Сандо

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ново поколение":

    Общество,което не уважава и не се грижи за възрастните хора,е обречено.Бих ти препоръчал да прочетеш Конфуций,който е в основата на китайската идеология,но съм сигурен,че просто няма да разбираш какво четеш.
  • 14 секи русофил

    0 0 Отговор
    чебурашка 😊
  • 15 наоми

    2 0 Отговор
    Със сигурност ще го гледам. Много харесвам "Маша и Мечока","Ну,погоди!" и други руски филмчета.
  • 16 Стас

    0 2 Отговор
    Какво ти пречат "Междузвездни войни"? Развлекателна история за голяма любов.