Last news in Fakti

21 Септември, 2022 11:15 2 965 0

Елизабет Мос се завръща в сериала „Историята на прислужницата“

  • елизабет мос-
  • сериал-
  • историята на прислужницата-
  • пети сезон

Филмът проследява жена, принудена да живее като наложница в дистопично общество в близкото бъдеще

Елизабет Мос се завръща в сериала „Историята на прислужницата“ - 1
Снимка: БГНЕС

Елизабет Мос се завръща за пети сезон на сериала „Историята на прислужницата“, съобщи NOVA.

Филмът проследява жена, принудена да живее като наложница в дистопично общество в близкото бъдеще. В тоталитарния Гилеад властват изкривени традиционни ценности, а правата на жените не съществуват. Историята е базирана на едноименния роман от 1985 г. на писателката Маргарет Атууд.

Като главна актриса и изпълнителен продуцент на сериала, Мос споделя,че се опитва да следва емоционалните истини на героите.

„Знаете ли, ние винаги се опитваме да следваме персонажите и вътрешните им състояния, да ги изиграем със сърцата си. Стараем се да разказваме честни истории за тях и по някакъв начин това винаги ни води до момент, когато всеки разпознава себе си. Мисля, че е важно да се говори свободно за проблемите, важно е да имате мнение и е важно когато трябва да излезете и да гласувате, за да заявите мнението си!”, заяви тя.

Брадли Уитфорд, който играе командир Джоузеф Лорънс, каза, че начинът на героя му да предизвика дистопичния свят този сезон е да се опита да внесе промяна отвътре в него.

„Мисля, че намерението на героя ми е да направи някои добри реформи, но винаги има опасност да бъде съблазнен от властта и да падне в капана ѝ. Не мога да издам повече”, сподели той.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА