Last news in Fakti

2 Октомври, 2022 14:09 3 491 16

Дейв Мъстейн се надява отново да записва с Джеймс Хетфийлд

  • дейв мъстейн-
  • джеймс хетфийлд-
  • металика-
  • мегадет

Легендарният китарист и вокал, който основава Megadeth след изхвърлянето си от Metallica, отново се върна към събитията от 1982- 83 г.

Дейв Мъстейн се надява отново да записва с Джеймс Хетфийлд - 1
Снимка: mmtvmusic.com

Дейв Мъстейн - легендарният китарист и вокал, който основава Megadeth след изхвърлянето си от Metallica, отново се върна към събитията от 1982- 83 г. В чат с фенове за изданието Revolver, Мъстейн коментира инцидент от април месец, при който 59-годишният Джеймс Хетфийлд "блокира" преди концерт в Бразилия и каза, че се е чувствал несигурен да продължи...

Хетфийлд бе подкрепен от колегите си, а трогателният момент обиколи света, пише clubz.bg.

След десетилетия на горчива враждебност, откакто за последно си сътрудничиха, Мъстейн заяви, че се надява един ден отново да работи с Хетфийлд, пише rockthenight.eu


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    31 4 Отговор
    Тази поредица статии , показва на незнаещите , какви музиканти раждаше времето някога !!! А сега - нежни недоразумения , с рокли и бради , на Евровизия !!! Адмирации за автора !!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Якобеше

    25 4 Отговор
    Само след няколко годинки и няма да има вече кой да ни радва. Какви времена само бяха! Мегадет, Металика, ДиСи, Мейдън, Джудас, Хелоуин, Уасп, Аксепт, Систърс .... Ух кеффф голям бе а сега ми се реве с разните недоразумения.
  • 4 Идън

    12 4 Отговор
    Времето каквото вземе- никога не връща. Списъкът с класиците в тази музика е дълъг. Оставили са ни огромно и безценно наследство.За съжаление в днешни дни музиканти от такъв тип са рядкост и вече не се прави такава музика за душата. Някои си отидоха от този свят и ми липсват много- а новите рядко правят нещо,което да ме впечатли.А както пееше Дио-We Rock!

    Коментиран от #7

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Соваж бейби

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "Идън":

    Ще останат в историята като легенди ,като Моцарт ,Вивалди ....класическата музика как е ,свирят ,пеят едно и също на някой велик творец няма ново .С големият бум на техно ,електро стил Армин Ван Бюрен,Дейвид Гета ,Карл Кокс .... истинската музика спря да се прави .Както мишката изяде книжката,все повече електронни библиотеки и книги ,но фенове няма да липсват никога на този стил музика ,както и книжарниците с книги ще има читатели и клиенти .

    Коментиран от #10

  • 8 Румпел Щилтсхем

    3 2 Отговор
    Джеймс никога няма да записва с Дейв отново.
  • 9 Някой

    3 1 Отговор
    Ако искат да записват, ако искат да не записват! Все ми е тая! Фактите са следните: две от великите метъл групи за всички времена, едната произлязла с цел "отмъщение" на другата. И двете групи са дали на света ИСТИНСКА МУЗИКА (заедно с много други, но да не изброявам, че соментара ще да стане прекалено дълъг), която в момента няма кой да ни предложи с навлизащите бръснати крака и гърди на "изпълнителите". И това в момента ми било рок/метъл музика... смях в залата.
  • 10 Идън

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Соваж бейби":

    Поне новите да правят качествени техни кавъри. Някои го правят и сега. Знаеш ли как ме тонизира Accept-,, Simphony 40,, ...

    Коментиран от #12

  • 11 бай Даньо

    1 0 Отговор
    Проблема е че Дейв Мъстейн е китарист една класа над папа Хед и ако първия напише музика втория няма да може да я свири . От друга страна Хетфилд написа такава музика че защо да я споделя с Мъстейн !? Няма да стане. Напоследък ми е на кеф да си пусна някой Металика ковър на пиано, арфа или класически струни инструмент музиката е не различима от Бах и Вивалди
  • 12 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Идън":

    Много яка версия ,и много добра идея харесва ми и на мен.Започва да става мода има вече и Hip Hop Symphonique 5 -Radio France. Някой с интересни интерпретации на рап певци някой са нула ,някой се доказват като още по големи таланти .Дано да стимулира и децата дъщерята не успях нито пиано ,ни балет от малка и бе скучно дори и на оперен концерт не мога да я вкарам.Чакам още една година и ще пробвам синчето с виола има наблизо учител ,поне да му дам малка частица развитие в музиката ,избор много после.

    Коментиран от #13

  • 13 Идън

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Соваж бейби":

    Децата сами ще си определят стила музика.Що китари съм събрала- първата беше една Кремона за 35 лева. Що рев за тази китара... После една Орфей- електричка- червена. . Не мога да си позволя Гибсън и Фендер- а и вече е късно...Но рокът не е само музика- това е начин на мислене и начин на живот.Свобода!

    Коментиран от #14

  • 14 бай Даньо

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Идън":

    В България китарите (предполагам и други инструменти ) са по скъпи от Америка... да не ти казвам че аз свиря на една Ибанез която намерих на улицата като я почистих излезе като нова само нови струни и трябваха ...

    Коментиран от #15

  • 15 Идън

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "бай Даньо":

    Зависи от марката. Кремоната беше 35 лв когато заплатата беше 80 лева.Не си я давам за нищо на света- има сантиментална стойност.:)Репликите не са скъпи.
  • 16 Пепи

    0 1 Отговор
    Чудя се на Дейв защо му е всичко това. Когато на среща си имаш неблагодарници е безсмислено да искаш нещо от тях. Металика са най успялата от търговска гледна точка група от Big 4 и... до тук. Като хора, за мен са кофти. Изгониха го, а в първите 3 албумка използват негови песни без негово съгласие. Когато излиза Killem all и питат Мъстейн дали го е слушал той казва: Не съм го слушал, но аз го написах. Да не говорим, че когато са се срещнали и Хетфилд и Улрих не са знаели да свирят, а Ларс и до сега не може! Какъвто и да е бил Мъстейн тогава, не може само заради това че си успял повече да се държиш така надменно. МЕГАДЕТ Е НАЙ ДОСТОЙНИЯТ ОТГОВОР!